Ponturi pariuri fotbal – Rio Ave vs Vitoria Guimaraes

Ponturi pariuri fotbal – Rio Ave vs Vitoria Guimaraes

Meci cu miza în Liga Nos. Rio Ave are șansă să își asigure locul în sezonul viitor din Europa League după ce Estoril a clacat în Madeira. Nu este o sarcina usaora pentru că primește vizită echipei din Ponturi pariuri fotbal – Rio Ave vs Vitoria GuimaraesGuimaraes, care încă speră și ea la un loc în TOP 6. Antrenorul oaspeților, Sérgio Conceição este omul momentului fiind curtat de cluburi precum Milan, Barcelona, Marseille sau Lazio. “Obrigado a vencere” este titlul zilei în presa din Guimarães, deci avem condiții pentru o partida spectaculoasa. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Rio Ave vs Vitoria Guimaraes, Portugalia, Liga NOS, etapă cu numărul 29, 11 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe duelul serii din Portugalia, Rio Ave vs Guimaraes, ai meciul la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Rio Ave vine după două victorii consecutive, 1 la 0 cu Marítimo și 1 la 0 cu Moreirense. Cele șase puncte le-au permis să-și consolideze locul în TOP 6, care îi ofera accesul în competițiile europene în sezonul următor. Acesta este obiectivul pentru echipa din Vila do Conde încă de la începutul sezonului. Rio Ave are 42 de puncte și o victorie o poate aduce la egalitate de puncte cu Arouca, echipa de pe locul 5 care a obținut doar o remiză în această etapă, cu Boavista.

Rio Ave se bazează pe punctele obținute pe Estádio dos Arcos. În 4 partide jucate acasă Rioavistas au 8 victorii, 4 remize și 5 meciuri pierdute.

„Cred că echipa trece prin cel mai bun moment al sezonului. Avem multă încredere și vrem să câștigăm nu doar pentru a ne mention pe locul l șaselea, ci pentru a ajunge pe lângă Arouca, pe pzotia a cincea, care este obiectivul nostrum” a declarat antrenorul Pedro Martins. El nu se poate baza azi pe fundașul central Anibal Capela, accidentat încă din luna ianuarie și care ratează tot finalul de sezon.

Ponturi pariuri fotbal – Rio Ave vs Vitoria Guimaraes

Vitória de Guimarães abordeaza deplasarea la Vila do Conde ca pe un moment esențial al finalului de campionat. În cazul unei înfrângeri, Guimarães poate spune adio luptei pentru un loc în sezonul următor al cupelor europene. Situația este dificilă deoarece echipa a ajuns pe locul 11 după o serie negativă de 8 meciuri fără victorie și trei înfrângeri în ultimele cinci partide jucate în deplasare.

În ultimele două meciuri în deplasare Vitoria a cedat la Coimbra, 0 la 2 cu Académica și la Funchal, 2 la 3 cu Nacional. Să notăm și remiza specatculoasa din etapa a 23-a, 3 la 3 la Braga. Os Vimaranenses au luat 17 puncte “afară” și au marcat cel puțin un gol în 10 din partidele din deplasare.

“Deși ultimele rezultate nu au fost cele mai bune, cred că avem o mulțime de lucruri positive în joc. Avem un meci foarte important, suntem calmi și siguri. Am pregătit foarte bine această partida” a declarant antrenorul Sérgio Conceição. El nu poate conta azi pe atacantul Alex, accidentat.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Rio Ave: Cássio, Lionn, Roderick Miranda, Marcelo, Edimar, Wakaso, Tarantini, Pedro Moreira, Héldon, Kuca, Helder Guedes.

Vitoria Guimaraes: Miguel Silva, Bruno Gaspar, Josué Sá, Pedrão, Dalbert, Rosell, Cafu, Otávio, Licá, Ricardo Valențe, Henrique Dourado.

Ponturi pariuri fotbal – Rio Ave vs Vitoria Guimaraes

Ambele marcheaza, cota 1.89 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Sansa dubla, X sau 2 cota 1.70 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Cornere in meci, peste 10, cota 1.80 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Jailton Kuca marcator, cota 3.35 la NetBet care va oferă partida transmisa in direct la live-tv si bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Otavio Monteiro marcator, cota 5.90 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

Leave a Reply