Ponturi pariuri fotbal – Red Star vs Auxerre

Ponturi pariuri fotbal – Red Star vs Auxerre

Ponturi pariuri fotbal – Red Star vs AuxerreEste un meci extrem de interesant cu Red Star aflată pe podium și cu Auxerre care încă mai speră la un loc în prima liga. Înainte de orice să le spunem “la Mulți Ani” celor de la Red Star Football Club Paris care au împlinit 119 ani! Clubul a fost înființat pe 12 martie 1897 de către Jules Rimet și de fratele acestuia , Bernard. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Red Star vs Auxerre, Ligue 2, etapa cu numărul 30 din 14 martie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe duelurile tari din Franta si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Red Star a pus punct unei serii excelente de opt meciuri fără înfrângere pierzând la Nancy în etapă trecută. Înainte de acest eșec parizienii au câștigat meciuriel cu Brest, Nîmes, Sochaux sau le Havre, având o luna februarie excelență. Red Star se află în continuare pe locul 3 și se poate distanța față de Le Havre sau Clermont ( au meci direct lunea viitoare).

Auxerre se află doar pe locul 9 în Ligue 2 și își joacă ultimele șanse pentru a se apropia de podium. Distanță față de Red Star este de 7 puncte. AJA este neînvinsă de șase etape, dar aici se includ patru remize cu Nancy, Ajaccio, Paris Fc și Niorț.

Red Star nu se poate baza în meciul de azi pe fundașul central Rémi Fournier, eliminat în meciul cu Nancy. Referitor la această eliminare să notăm că Nancy a beneficiat pentru a zecea oară în acest sezon de un om în plus pe teren …

Parizienii au probleme și în banda dreaptă unde Lloyd Palun are probleme din cauza unei lovituri primită în plină figură în meciul cu… Nancy. Este vorba despre o lovitură serioasă care îl poate ține pe internaționalul gabonez în afara lotului sau pe bancă. Mijlocașul Rui Sampaio și fundașul Romuald Marie au revenit la antrenamente, ultimul fiind varianta de înlocuire pentru Palun.

Sunt apți de joc oamenii de bază precum portarul Arnaud Balijon, fundașii Pierick Cros și Jérôme Hergault, mijlocașii Danilson Da Cruz, Boé-Kane, Bouazza și Chavalerin și atacanții Naim Sliti și Anatole Ngamukol. Sliti a fost desemnat jucătorul lunii februarie în Ligue 2.

Este un final de sezon tensionat in  Ligue 2! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Auxerre nu poate conta pe experimentatul Vincent Gragnic, care s-a accidentat la începutul săptămânii. I se adaugă unul dintre cei mai talentați jcutaori din lot, mijlocașul Grégory Berthier. Nu lipsesc insa cei mai în formă oameni, atacanții Gaëtan Courtet și Sehou Guirassy. Ofensiva este completată de către Romain Montiel și Fumu Tamuzo. Fundașii Puygrenier și Aguilar, mijlocașii Barhim Konaté, Samed Kilic și Ibrahima Seck sunt și ei în lot.

De notat că Red Star nu are decât a 12-a ofensivă din Ligue 2, dar au cea mai solidă defensivă cu doar 25 de goluri primite – Auxerre a încasat 35 de goluri. AJ Auxerre se poate lăuda cu un parcurs bun în fața echipelor de pe podium având o singură infangere contra celor de la … Red Star în etapa a 12-a.

Ponturi pariuri fotbal – Red Star vs Auxerre

Meci nul, X solist, cota 3.10 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Total goluri sub 2,5, cota 1.55 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Gol in minutele 45-60, Da, cota 2.80 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply