Ponturi pariuri fotbal – Real Oviedo vs Ponferradina

Ponturi pariuri fotbal – Real Oviedo vs Ponferradina

Zi de sărbătoare pe stadionul Carlos Tartiere din Oviedo. Real împlinește 90 de ani!Ponturi pariuri fotbal – Real Oviedo vs Ponferradina Este o ocazie perfectă pentru o victorie împotriva oaspeților de la Deportiva Ponferradina. Oviedo pleacă favorite în acest meci, atât prin prisma faptului că vor juca pe un stadion arhiplin cât și pentru că trebuie să recupereze puncte după o perioadă de criză. Ponferradina nu excelează în deplasare, iar românul Dinu Moldovan va avea viață grea în poarta echipei oaspete. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Real Oviedo vs Ponferradina, Spania, Liga Adelante, etapa cu numărul 31, 26 martie 2016, avancronică și pronosticuri.

Este un meci foarte important pentru Oviedo! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Oviedo se află pe locul 6 în a doua divizie spaniolă. Clubul din Asturia are 46 de puncte și trebuie să câștige neaparat pentru a rămâne în zona de play-off. Sezonul bun făcut până acum a fost oarecum dat peste cap de o serie de 3 înfrângeri la rând cu Mallorca, 0 la 1 în deplasare, cu Valladolid 2 la 4 pe teren propriu și cu Alcorcon în etapa trecută, 0 la 1.

Conducerea echipei a decis schimbarea antrenorului. Argentinianul Sergio Egea a fost demis și în locul sau a fost numit fostul jucător al echipei, David Generelo. Este un nume care va suna cunsocut pentru că a câștigat cupa Spaniei cu Zaragoza și a jucat și pentru Elche și Mallorca înainte de Real Oviedo. Generelo s-a retras din activitate în decembrie anul trecut din cauza unor grave probleme la genunchi.

Oviedo are un parcurs bun pe teren propriu. Bilanțul este de 8 victorii, 4 remize și 2 înfrângeri pe Carlos Tartiere , cu 23 de goluri marcate și 14 primite.În ultimele 10 partide au încasat 8 goluri din care 4 de la Valaldolid acum două etape. Los Carbayones marchează cu predilecție în perioadele 1-15, 15-30 și pe final de meci, minutele 76-90.

Ponturi pariuri fotbal – Real Oviedo vs Ponferradina

Ponferradina trece printr-o perioada bună. Echipa a iesit din zona retrogradării și se află pe locul 16 după ce a câștigat 7 puncte din ultimele 9 puse în joc. În ultima etapă au trecut de Huesca cu 2 la 1 și 4 puncte diferența față de Almería, echipa aflată pe primul loc retrogradabil. În deplasare bilanțul este foarte slab cu o singură victorie, 5 remize și 9 înfrângeri reușind să înscrie doar 9 goluri pentru 23 primite.

În ultimele deplasări echipa fostului internațional de tineret Dinu Moldovan, a cedat cu 4 la 0 la Girona, 1 la 0 la Elche, a remizat 0 la 0 cu Valladolid, a cedat din nou cu Athletic Bilbao B, 4 la 2 și a revenit cu un egal, 1 la 1 împotriva celor de la Gimnastic de Tarragona. Remizele cu Valladolid și Tarragona sunt importoante pentru că ambele echipe au pretenții de play-off, Gimnastic aflându-se chiar pe locul 3 în Liga Adelante.

Ponturi pariuri fotbal – Real Oviedo vs Ponferradina

Victorie Oviedo, 1 solist, cota 1.66 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Victorie Oviedo la 1 gol, cota 3.15 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Mamadou Koné marcator, cota 3.50 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply