Ponturi pariuri fotbal – Racing Club vs Deportivo Cali

Ponturi pariuri fotbal – Racing Club vs Deportivo Cali

Racing Club și Deportivo Cali se înfruntă într-un meci care trebuie să lămurească structura grupei a 3-a din Copa Libertadores. Diego Milito, Lisandro Lopez și Gustavo Bou susținuți de de talentul paraguayan Romero merg la victorie pe Estadio Presidente Perón. Antrenorul Facundo Sava a confirmat “el tridente titular” în meciul contra columbienilor. Deportivo Cali joacă azi pe fondul Ponturi pariuri fotbal - Racing Club vs Deportivo Caliunui scandal cu specific „dâmbovițean”. Antrenorul Fernando “Pecoso” Castro da o tonă de explicații legat de relația sa cu președintele clubului Boyacá Chicó, care tocmai a câștigat cu 1 la 0 duelul cu Deportivo. Pozele cu antrenorul de la Cali și președintele adversarilor ar spune o “poveste”, iar fanii strigă la unison “Fuera ese gamín de Castro del Deportivo Cali! Fuera!”. Castro s-a lansat și într-o serie de acuzații la adresa celorlalte echipe. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Racing Club vs Deportivo Cali, Copa Libertadores, grupa a 3-a, etapă cu numărul 4, 7-8 aprilie, avancronică și pronosticuri.

Este deja momentul clarificarilor in Copa Libertadores! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

După trei etape, Racing conduce grupa a 3-a cu cinci puncte, urmat de Bolivar care are patru. Urmează în clasament Boca Juniors, trei puncte și Deportivo Cali, care are doar două puncte.

Racing vine după un meci spectaculos, 3 la 3 cu Tigre în etapă a 9-a din campionatul Argentinei. La Academia se află pe locul al șaselea din grupa B cu 15 puncte, la 7 puncte de liderul Lanus. Sectorul ofensiv este absolut impresionant cu 22 de goluri marcate cu o medie de 2,4 goluri pe meci! Echipa și primit însă 20 de goluri având a treia cea mă slabă defensivă.

În Libertadores, La Academia este neînvinsă și în funcție de meciul de azi se poate considera deja calificată pentru a turul următor. Milito & Co au spulberat-o pe Bolivar cu 4 la 1 în prima etapă pentru a remiza apoi, 0 la 0 cu Boca pe La Bombonera și 2 la 2 cu Deportivo Cali în Columbia.

Antrenorul Facundo Sava a promis o formație ofensivă, dar are ceva probleme în defensivă. Cel mai important om, Luciano Lollo este în continuare absent din cauza accidentării din meciul cu Boca. Uruguayanul Carlos Núñez a fost dat afară luni de la antrenament și va rata meciul de azi, find posibilă și scoaterea sa din lot.

Ponturi pariuri fotbal - Racing Club vs Deportivo Cali

Deportivo Cali vine după eșecul de sâmbătă trecută, 0 la 1 în “vizită” la Boyaca Chico. Rezultatul a “aprins” un conflict mocnit între antrenorul Fernando Castro și…toată lumea. Ponturi pariuri fotbal - Racing Club vs Deportivo Cali“El Pecoso” Castro a fost acuzat de practici nesportive, iar acesta a atacat federația și presa din Columbia care le-ar susține pe adversarele Atletico Nacional și Millonarios!

Pistruiatul” – pecoso, a criticat modul în care se face selecția la echipa națională, pe ziariștii și președinții de club care iau masă împreună și a pus la îndoială modul în care este gestionat fotbalul în Columbia.

Până se va lămuri problema – slabe șanse – Deportivo se află doar pe locul 7 în campionat la 8 puncte în spatele liderului, Junior Barranquilla. “Să sperăm că voi avea încă loc de muncă pentru a da alte detalii ” a declarat Fernando Castro.

În ceea ce privește Copa Libertadores, Los Azucareros se află într-o postură destul de dificilă și au nevoie de puncte pentru a speră la calificare. Până acum El Super Depor a remizat în cele două jocuri de acasă (0-0 și 2-2 cu Boca, respectivRacing) și a încasat un 5 la 0 de la Bolivar în La Paz.

Vedeta Harold Preciado lipseste in meciul de azi, venind grav accidentat de la nationala U23 a Columbiei. Santos Borré este si el accidentat si in cel mai bun caz va fi rezerva. Cassiera ramane practic singurul om de atac.

!Citeste aici si avancronica partidei Boca Juniors vs Bolivar!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Racing Club: Sebastián Saja; Iván Pillud, Nicolás Sánchez, Leandro Grimi, Germán Voboril; Óscar Romero, Ezequiel Videla / Federico Vismara, Luciano Aued; Diego Milito, Lisandro López / Rodrigo De Paul, Gustavo Bou.

Deportivo Cali: Luis Hurtado; Helibelton Palacios, Nicolás Bianchi, Germán Mera, John Lucumí; Andrés Pérez, Carlos Rentería, Kevin Balanta, Andrés Felipe Roa,  Fabián Sambueza; Mateo Casierra.

Ponturi pariuri fotbal – Racing Club vs Deportivo Cali

Victorie Racing, 1 solist,  cota 1.36 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Gol marcat minutle 76-final, DA, cota 1.95 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Ambele marcheaza, cota 2.12 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Racing castiga si ambele marcheaza, cota 3.05 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

Leave a Reply