Ponturi pariuri fotbal – Pumas vs Deportivo Tachira

Ponturi pariuri fotbal – Pumas vs Deportivo Tachira

Avem un meci foarte important în grupa a șaptea din Copa Libertadores. Se intalnesc echipele aflate pe primele două locuri în grupa. Pentru mexicanii de la Pumas UNAM este ocazia revanșei pentru înfrângerea din 10 martie în față echipei din Venezuela. Un eșec contra celor de la Tachira este greu de digerat pentru fanii unei echipe care i-a dat pe Hugo Sanchez, Negrete, Luis Garcia, Alberto García Aspe sau Jorge Campos. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Pumas vs Deportivo Tachira, Copa Libertadores, faza grupelor, etapa cu numărul patru, 17-18 martie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe spectacolul din fotbalul sud-american si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Echipa mexicană pornește ca favorită, pe fondul potențialului ofensiv și pentru că joacă “acasă” iar fanii vor umple până la refuz Estadio Olímpico Universitario din Mexico City. Echipa condusă de Guillermo Vasquez are o săptămâna dificilă cu partide importante și în competiția internă. „Este cea mai importantă săptămâna în care vom juca cu scopul de a deveni lideri în turneul de Copa Libertadores și avem nevoie de puncte și în campionat pentru a lupta pentru titlu” a declarat atacantul Ismael Sosa înainte de partida cu Deportivo Tachira.

Pumas a jucat 3 partide până acum în grupa din Libertadores, reușind două victorii la rând și o înfrângere cu Deportivo Tachira în Venezuela. Los Pumas au învins cu 4 la 2 pe Emelec și au câștigat cu 2 la 0 în deplasare la Olimpia de Asunción.

Mexicanii au sperat să lămurească totul în grupa încă de la meciul de pe Estadio Pueblo Nuevo din San Cristobal. Táchira a profitat însă de faptul că Pumas au aliniat o echipa fără mulți titulari și au deschis scorul prin columbianul Sergio Herrera încă din minutul 8. Prima repriză a fost închisă de un nou gol reușit de Carlos Cermeño. Los Pumas au facut ceva eforturi în repriza secundă, dar nu au putut reveni în meci.

Deportivo Táchira 2 – 0 Pumas Copa Libertadores 2016 – YouTube [360p]

Pumas au un sezon complicat în plan intern. Echipa a strâns doar 12 puncte în 10 etape și se află pe locul 10 cu Monterrey, Pachuca sau Club America aflate deja la distanță de echipa din Ciudad Universitaria. În ultimele patru etape Los Felinos au obținut tot atâtea remize, iar ultima victorie în fața propriilor suporteri datează din 17 ianuarie, 3 la 2 cu Toluca…

Mizeaza aici pe favoritii tai din Copa Libertadores, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Deportivo Tachira a început perfect sezonul de Copa Libertdores cu două victorii pe teren propriu cu Olimpia Asuncio și Pumas, între care s-a strecurat înfrângerea cu Emelec. Los Aurinegros au arătat că sunt o echipa ordonată și combativă în ciuda unei lipse de expereinta și a lotului fără nume cunoscute. În competitia internă Tachira se află pe locul 3 și vine după o remiza utila pe terenul liderului Deportivo Anzoátegui. A fost a doua remiză la rând, dupa cea de pe teren prorpiu cu Carabobo. Statistica ne arată că Deportivo Tachira este cea mai bună echipa în deplasare din campionatul Venezuelei.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Pumas: Alejandro Palacios; Gerardo Alcoba, Darío Verón, Marcelo Alatorre, Luis Fuentes; Alejandro Castro, Javier Cortés, Ismael Sosa, Matíaș Britos ; Luis Quiñones, Eduardo Herrera.

Deportivo Táchira: José Contreras; Carlos Lujano, Williams Martínez, Wilker Ángel, Yuber Mosquera; Francisco Flores, Carlos Cermeño, Jorge Rojas, César González,Edgar Pérez Greco, Sergio Herrera.

Ponturi pariuri fotbal – Pumas vs Deportivo Tachira

Victorie Pumas, 1 solist, cota 1.36 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Victorie Pumas la 1 gol, cota

Leave a Reply