Ponturi pariuri fotbal Portugalia – Sporting B vs Chaves

Ponturi pariuri fotbal Portugalia – Sporting B vs Chaves

Miercuri incepand cu ora 18.00, Sporting B va primi pe CGD Stadium Aurélio Pereira in cadrul rundei cu numarul 39 din Portugalia – Segunda Liga, vizita locului secund in cel de-al doilea esalon portughez inaintea acestei runde, Chaves. Ponturi pariuri fotbal Portugalia – Sporting B vs Chaves in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Portugalia – Segunda Liga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Portugalia - Sporting B vs Chaves Sporting B pare cat de cat linistitta in acest moment in clasamentul ligii secunde din Portugalia, cele 51 de puncte acumulate in cele 38 de etape scurse de la inceputul sezonului, asigurandu-i pentru moment echipei gazda, locul 11 in Segunda Liga, la 8 puncte in fata celor de la Leixoes, in acest moment echipa clasata pe primul loc care va retrograda la sfarsitul sezonului in esalonul 3 lusitan.

Presiunea in schimb este pe echipa oaspete, Chaves, chiar daca ocupa locul secund cu 69 de puncte, loc promovabil in Primeira Liga de altfel, nu poate avea un final linistit de sezon atata timp cat Farmalicao, Freamunde, Portimonense si chiar Feirense sunt la 3, 4, 5 respectiv 6 puncte in spatele oaspetilor de pe Stadium Aurélio Pereira, gata oricand sa profite de eventuali pasi gresiti ai celor de la Chaves, pentru a pune numai decat mana pe locul de promovare.

Ponturi pariuri fotbal Portugalia - Sporting B vs Chaves

MATCH FACTS

  • 30 din totalul celor 51 de puncte acumulate pana in acest moment, au fost castigate de Sporting B pe propriul teren, un teren pe care gazdele duelului de miercuri seara nu au mai pierdut de 5 etape, timp in care au castigat 3 partide si au terminat 2 la egalitate.
  • 32 din totalul celor 69 de puncte acumulate pana acum de Chaves, au fost castigate in deplasare, acolo Ponturi pariuri fotbal Portugalia - Sporting B vs Chaves unde Chaves a bifat doar doua infrangeri in ultimele 12 dispute si a marcat de fiecare data cel putin un gol in 10 din aceste ultime 12 deplasari.
  • De 5 ori s-au intalnit cele doua pana acum in dueluri directe, egalitatea fiind perfecta in intalnirile celor doua. Doua victorii Sporting B, doua Chaves, o alta intalnire incheiindu-se la egalitate 1-1.
  • Chaves a pierdut doar 4 partide jucate din ultimele 30 disputate in toate competitiile in care a fost angrenata ( Campionat si Cupa Portugaliei ).

Mizeaza acum pe favoritii tai din Portugalia – Segunda Liga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Dupa cum am mai spus, presiunea este fara doar si poate pe formatia oaspete, formatie care va trebui neaparat sa castige toate cele 3 puncte in acest duel, orice pas gresit in aceste ultime etape putandu-i fi fatal in lupta pentru promovare. Sporting B foarte posibil va fi multumita cu un punct in acest duel, insa nu cred ca va rezista fara sa ia cel putin un gol de la locul secund din esalonul doi lusitan, gol care poate fi decisiv daca Chaves va marca prima.

Ponturi pariuri fotbal Portugalia – Sporting B vs Chaves

Total goluri marcate in prima repriza – peste 0.5 goluri @ Cota 1.51 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Chaves sa castige @ Cota 2.40 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply