Ponturi pariuri fotbal Portugalia – Boavista vs Belenenses

Ponturi pariuri fotbal Portugalia – Boavista vs Belenenses

Vineri incepand cu ora 22.30, Boavista va primi pe Estádio do Bessa Século XXI in prologul rundei cu numarul 31 din Prmeira Liga, vizita celor de la Belenenses, formatie cat se poate de linistita cu locul din clasament in acest final de sezon. Ponturi pariuri fotbal Portugalia – Boavista vs Belenenses in articolul de mai jos.

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Ponturi pariuri fotbal Portugalia - Boavista vs BelenensesDaca Belenenses este cat se poate de linistita in acest final de sezon, Boavista ei bine, nu. In acest moment echipa gazda este pe locul 15 in Primeira Liga, insa cele doar 26 de puncte pe care le are acumulate, o tin pe Boavista la doar doua puncte in fata primei pozitii direct retrogradabile in Segunda Liga, pozitie ocupata dupa 30 de etape scurse de la inceputul sezonului de catre Academica.

Ce-i drept, Academica in acest moment nu pare a fi o amenintare pentru Boavista, aceasta bifand doar un succes in primul esalon lusitan in ultimele 13 etape, insa chiar si asa, Boavista tot va mai trebui sa mai adune cel putin 6 sau 7 puncte in aceste 4 etape ramase de disputat pentru a fi 100% sigura de prezenta in prima liga si in sezonul viitor.

Superpont Premium, cea mai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

De partea cealalta, Belenenses, intr-adevar este linistita pe locul al 10 lea din clasament, cele 37 dePonturi pariuri fotbal Portugalia - Boavista vs Belenenses puncte acumulate, asigurandu-i matematic salvarea de la retrogradare, aceeasi Academica aflandu-se la numai putin de 13 puncte in spate, cu 4 etape inainte de finalul sezonului 2015/2016. De un loc de cupe europene nici nu poate fi vorba in acest sezon pentru Belenenses, formatia gazda fiind in acest moment la numai putin de 9 puncte in spatele celor de la Arouca, ultima formatie aflata in acest moment pe un loc de preliminarii Europa League.

Profita de livet-tv pentru Portugalia – Primeira Liga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Belenenses nu mai pierde un meci in deplasare de mai bine de 3 luni, timp in care a bifat 4 victorii si 3 rezultate de egalitate atat in campionat cat si in Cupa Ligii Portugaliei, insa in disputa de la Porto, cu siguranta nu ar spune nu si unui rezultat de egalitate, ar fi al 11 lea in acest sezon pentru echipa oaspete. De partea cealalta, Boavista nu va avea alt obiectiv decat acela al victoriei, orice alt rezultat fiind sinonim poate cu un loc direct retrogradabil. Cu siguranta nu va fi un meci simplu pentru gazde, insa datorita terenului propriu dar si al nevoii de puncte pe care o au, foarte posibil sa asistam la o victorie a gazdelor, insa nu la scor ATENTIE.

Ponturi pariuri fotbal Portugalia – Boavista vs Belenenses

Total goluri marcate – sub 2.5 goluri @ Cota 1.54 – la NetBet ( Deschide prin SUPERPONT un cont nou de parior la casa de pariuri online Netbet si poti castiga PREMII de 10000 RON )

DE INCERCAT : Boavista castiga & sub 3.5 goluri marcate @ Cota 2.20 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Nu poti rata oferta LUNII – Testeaza GRATUIT Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Leave a Reply