Ponturi pariuri fotbal – Port Vale vs Barnsley

Ponturi pariuri fotbal – Port Vale vs Barnsley

Luni, 28.03.2016, incepand cu ora 17:00, va avea loc duelul Port Vale vs Barnsley, din cadrul rundei a 39-a a ligii secunde din Anglia. Ponturi pariuri fotbal – Port Vale vs Barnsley in acest articol!

Cei de la Port Vale au 56 puncte din 39 meciuri jucate cu 15 victorii 11 rezultate de egalitate și 13 înfrângeri cu un golaveraj de 45-46 goluri.Ponturi pariuri fotbal- Porto Vale vs Barnsley

Aflată pe locul 10 la 5 puncte de play-off aceștia au nevoie de victorie dacă vor să mai spere la play-off. În privința retrogradării pot să stea liniștiți, echipa de pe primul loc retrogradabil, Oldham, se află la 18 puncte distantă.
În ultimele 5 etape Port Vale a acumulat 8 puncte după 2 victorii 2 egaluri și o înfrângere.

În ultima etapă Port Vale a obținut un egal, 1-1, în deplasare la Shrewsbury.

În 10 meciuri disputate pe propiul teren cei de la Port Vale au câștigat 10, 7 le-au terminat la egalitate pierzând doar 2 meciuri.

Pariaza pe cele mai bune cote din foltbalul englez doar aici 

Din Octombrie 2015 incoace, Port Vale a pierdut o singura data pe propriul teren, acum 2 etape, in fata celor de la Burton.

Englezul A. Leitch-Smith este golgheterul echipei in această editie de campionat, reusind sa inscrie de 8 ori pana in acest moment.

Din lot vor absenta mijlocașul Anthony Grant și atacantul Ajay Leitch-Smith ambii accidentați.

Ponturi pariuri fotbal - Port Vale vs Barnsley

De cealaltă parte oaspeții de la Barnsley au 59 de puncte din 38 de meciuri jucate din care au câștigat 18 partide 15 înfrângeri și doar 5 rezultate de egalitate cu un golaveraj de 59-48 goluri.

Oaspeții se află într-o formă foarte bună, pierzând o singură partidă în ultimele 5 etape, în față celor de la Southend. Etapă trecută, aceștia au remizat pe propriul teren, 0-0, împotrivă celor de la Scunthorpe.Ponturi pariuri fotbal- Porto Vale vs Barnsley

Barnsley a pierdut ultimele 5 partide pe terenul celor de la Port Vale. De altfel, aceștia nu au reușit niciodată să se impună pe terenul adversarei de astăzi.

Englezul S. Winnall este cel mai bun marcator al echipei în Championship, cu 17 goluri înscrise în 38 de partide.
Barnsley ocupă poziția a 7-a a clasamentului, cu 59 de puncte obținute la 2 puncte de locul 6, loc de play-off.

Barsnley are una dintre cele mai bune ofensive din al treilea eșalon, cu 59 de goluri înscrise în 37 de etape, doar Wigan și Gillingham înregistrând atacuri superioare. Cu toate că sunt favorite, gazdele au pierdut meciul țur.

Ponturi pariuri fotbal – Port Vale vs Barnsley

Total goluri – peste 2.5- cota 1.95 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

Leave a Reply