Ponturi pariuri fotbal – Peru vs Venezuela

Ponturi pariuri fotbal – Peru vs Venezuela

Avem două echipe care sunt aproape in aceeași situație în competiția de calificare pentru Cupa Mondială 2018. Peru se află pe locul 9 cu doar 3 puncte, iar Venezuela se află pe ultima poziție, a zecea, cu 0 puncte. Estádio Nacional din Lima este gazda unui meci extrem de important pentru ambele echipe care vor să își relanseze campania de calificare. Ponturi pariuri fotbal – Peru vs Venezuela“Este o partidă foarte importantă. Jucăm acasă și trebuie să profităm de condiția de gazde dacă vrem să mergem la mondiale. Vom face un meci bun și vom lua cele trei puncte” a declarat el ‘Bombardero’ Claudio Pizarro. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Peru vs Venezuela, preliminariile Campionatului Mondial 2018, zona CONMBEBOL, etapa cu numărul 5, 24-25 martie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favorita ta in Peru vs Venezuela, ai meciul la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

La Blanquirroja are ocazia ideală de a nu-și pierde sperantele. În dubla din noiembrie anul trecut, Peru a câștigat acasă cu Paraguay, 1 la 0, dar a cedat clar la Salvador de Bahía în meciul împotriva Braziliei, scor 0 la 3. Startul competiției a insemnat două înfrângeri la rând, 0 la 2 în Columbia și 3 la 4 acasă în derby-ul cu Chile. Să nu uităm că Peru a terminat pe locul al treilea în 2015 la Copa America din Chile. Echipa a fost eliminată în semifinale de către gazde, scor 1 la 2, dar în meciul pentru locul al treilea a învins cu 2 la 0 Paraguayul.

Antrenorul Ricardo Gareca consideră că șansele echipei sale sunt intacte în lupta pentru locurile care duc la Campionatul Mondial din 2018. Lotul este complet cu “el goleador” Paolo Guerrero, Jefferson Farfán și Claudio Pizarro. A fost chemat la lot și Juan Manuel Vargas, fundașul stânga de la Betis, care va debuta în aceste preliminarii. Nu au fost convocați Andre Carillo, Paolo Hurtado sau Yordy Reyna, Gareca fiind nemulțumit de implicarea lor la echipa națională.

Ponturi pariuri fotbal – Peru vs Venezuela

Venezuela încearcă să obțină prima victorie după patru înfrângeri la rând. La Vinotinto cedat în noiembrie cu 3 la 1 în față Ecuadorului la Puerto Ordaz și a a făcut un meci spectaculos în Bolivia înscriind două goluri, dar primimd patru. Ponturi pariuri fotbal – Peru vs VenezuelaÎn primele doua etape, Venezuela a pierdut mai întâi cu Paraguay, 0 la 1 pe teren propriu și apoi cu Brazilia, 1 la 3 la Fortaleza.

Situația este foarte dificilă pentru Venezuela. Chiar înainte de meciul cu Peru, atacantul Salomón Rondón s-a lansat într-un atac virulent la adresa Federației. “Avem zero puncte, trebuie să jucam contra unor echipe puternice, dar atmosfera este groaznică. Federația este condusă de același persoane incompetente. Fostul președinte este în închisoare în Elveția în cadrul FIFAGate. Vreau ca toți acești oameni să plece. Este timpul pentru o schimabre. Și-au arătat incompetența față de noi” a delclarat Rondon citat de diarioeltiempo.com.ve.

Ponturi pariuri fotbal – Peru vs VenezuelaAdevărul este că fotbalul din Venezuela este în plină criză. Laureano González, președintele Federación Venezolana de Fútbol (FVF), a explicat clar că nu există mijloace financiare pentru susținerea activității.

Nu există bani pentru a plăti deplasarea jucătorilor care evoluează în Europa, aceștia venind la lot pe cheltuiala proprie. Nu există bani nici pentru prime, iar sumele oferite în cazul în care echipa obține puncte, au fost considerate prea mici de către jucători.

Mizeaza aici pe favoritii tai din America de Sud si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Peru: Pedro Gallese; Luis Advíncula, Carlos Ascues, Carlos Zambrano, Juan Manuel Vargas; Renato Tapia, Óscar Vílchez, Jefferson Farfán, Christian Cueva; Claudio Pizarro, Paolo Guerrero.

Venezuela: Contreras /Alain Baroja; Ángel Faría, Oswaldo Vizcarrondo, Wilker Ángel, Mikel Villanueva; Juan Pablo Añor, Carlos Cermeño, Tomás Rincón, Alejandro Guerra; Rómulo Otero / Adalberto Peñaranda, Salomón Rondón.

Ponturi pariuri fotbal – Peru vs Venezuela

Victorie Peru, 1 solist, cota 1.50 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri peste 2,5, cota 2.30 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Jefferson Farfán marcator, cota 2.85 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Scor exact 3 la 1, cota 17.00 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

Leave a Reply