Ponturi pariuri fotbal – Penarol-Nacional si San Lorenzo-Gremio

Ponturi pariuri fotbal – Penarol-Nacional si San Lorenzo-Gremio

Avem o nouă săptămâna cu meciuri în Copa Libertadores. Cluburile din Argentina și Brazilia au avut o etapă delicată și “aleargă” după puncte în runda care are loc în aceste zile. Echipele mexicane, columbiene și boliviene par să recupereze teren și vin la conducerea grupelor. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Penarol-Nacional si San Lorenzo-Gremio, Copa Libertadores etapa a patra, faza grupelor 15-16 martie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe spectacolul din Copa Libertadores si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

PENAROL VS ATLETICO NACIONAL

În căutarea primei victorii în faza grupelor a Copa Libertadores, Penarol Montevideo primește vizita lui Atletico Nacional. Los Carboneros sunt obligati sa castige meciul de azi daca vor să avanseze in faza urmatoare. Este un moment foarte dificil pentru echipa condusa de Jorge „Molie” Da Silva si Oscar Aguirregaray.

Cele doua echipe s-au intalnit si saptamana trecuta, la Medellin, columbienii impunandu-si jocul în mod clar și categoric. Penarol a rezistat o repriza, dar Bocanegra, Moreno, Jonathan Copete si Alejandro Guerra i-au cplesit in partea a doua. Vedeta Marlos Moreno a iesit la rampa si alaturi de Daniel Bocanegra a rezolvat partida – 2 la 0 pentru La Máquina Verde. Există diferențe clare de ritm de joc între cele două echipe.

Uruguyenii au anuntat mai multe schimbari pentru partida retur, mai ales la mijlocul terenului și în atac. Diego Forlan si Maxi Rodríguez sunt absentele cel mai importante.

Penarol a anunțat urmatorul 11: Gaston Guruceaga; Matías Aguirregaray, Guillermo Rodriguez, Fabrizio Buschiazzo, Maximiliano Olivera; Nahitan Nández, Thomas Costa, Rodrigo Viega, Luis Aguiar; Mauricio Affonso, Miguel Murillo.

Columbienii au câștigat deja si in depalsare cu Huracan și vor să repete acest lucru si la Montevideo. Antrenorul Reinaldo Rueda va mzia pe cei mai forma jcuatori pentru a-si respecta statutul de favortaa grupei.

Primul 11 pentru Atletico Nacional : Franco Armani – Daniel Bocanegra, Davinson Sanchez, Alexis Enriquez, Farid Diaz – Alexander Mejia, Sebastian Perez, Víctor Ibarbo, Alejandro Guerra – Jonathan Copete, Marlos Moreno.

Victorie Atletico Nacional, 2 solist, cota 2.15 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Sansa dubla X sau 2, cota 1.29 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Ponturi pariuri fotbal – Penarol-Nacional si San Lorenzo-Gremio

Ponturi pariuri fotbal - Penarol-Nacional si San Lorenzo-GremioSAN LORENZO VS GREMIO

Grupa a sasea este una complicata pentru argentinieni cu Toluca lider, cu 7 puncte, urmata de Gremio Porto Alegre, 4 puncte, Liga de Quito, 3 puncte si San Lorenzo cu doar doua puncte.

Echipa argentiniană vine dupa un esec neasteptat pe teren propriu, 0 la 2 cu Arsenal de Sarandi. Baietii lui Pablo Guede au ajuns la trei meciuri fara victorie dupa remizele cu Gremio si Gimnasia La Plata. El Ciclon trebuie sa se concentreze asupra meciurilor din Libertdores pentru a nu se trezi „afara” inca din faza grupelor.

Ponturi pariuri fotbal - Penarol-Nacional si San Lorenzo-GremioSan Lorenzo a debutat cu infrangere, 0 la 2 cu Liga de Quito, a remizat acasa cu Toluca, 1 la 1 si a dat semne de revenire saptamana trecuta la Belo Horizonte și a egalat la 1 dupa ce Fred a deschis scorul pentru Gremio. Ortigoza, Blanco, Mussis sau Belluschi sunt jucatori de clasa si pot readuce echipa la nivelul din Supercupa castigata cu Boca, 4 la 0.

Este deja momentul clarificarilor in Copa Libertadores! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Ponturi pariuri fotbal - Penarol-Nacional si San Lorenzo-GremioEchipa braziliana face o campanie ciudata în Libertadores. Gremio a cedat in primul meci , 0 la 2 la Toluca și a revenit cu o victorie răsunătoare, 4 la 0 pe teren prorpiu cu Liga de Quito. In campionatul intern Gremio a castigat cu 3 la 1 in ultima etapa la Cruzeiro si ocupa locul trei in Campionatul Gaúcho la două puncte în spatele liderului, Sao Jose.

Antrenorul Paul Guede a anuntat urmatroul 11:
San Lorenzo : Sebastián Torrico; Julio Buffarini, Matias Caruzzo, Marcos Angeleri și Emmanuel Mas; Franco Mussis; Fernando Belluschi, Nestor Ortigoza si Sebastian Blanco; Ezequiel Cerutti, Martin Cauteruccio.

Antrenorul Roger Machado poate folosi urmatoarea formula pentru
Gremio: Marcelo Grohe; Wesley, Geromel, Fred, Marcelo Oliveira; Maicon, Edinho; Ramiro / Giuliano, Douglas, Luan; Everton / Miller Bolaños.

Victorie San Lorenzo, 1 solist, cota 1.70  la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Ambele marcheaza, cota 2.10 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

 

Leave a Reply