Ponturi pariuri fotbal – Partick Thistle vs Aberdeen – Scotia Premiership

In primul meci al rundei cu numarul 27 din Scotia – Premiership, Partick Thistle, va primi pe Firhill Stadium din Glasgow, vizita locului secund in primul esalon scotian inaintea acestei runde, Aberdeen.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru Scotia – Premiership, bonus 200 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Partick Thistle vs AberdeenPremergator diputei de pe Firhill Stadium, Partick Thistle ocupa pozitia a 10 a din 12 in prima liga scotiana de fotbal, insa o victorie impotriva uneia dintre ele mai bune formatii scotiene din ultimii ani, ar face ca gazdele acestei partide sa se apropie la numai un punct de Inverness, ultima formatie aflata in acest moment pe loc de play-off, ATENTIE, Partick mai avand de disputat inca 3 meciuri restante, fata de Inverness care are numai 2 partide restante de jucat.

De partea cealalta, Aberdeen inca tine aproape de liderul Celtic, echipa deja calificata matematic in play-off-ul din Premiership, cele 55 de puncte tinand formatia oaspete de astazi la numai 3 puncte in spatele campioanei Celtic, insa aceasta din urma avand un joc restant de disputat.

Pariaza in timp ce urmaresti live meciul Partick Thistle vs Aberdeen, transmis de aceasta casa de pariuri

Aberdeen chiar daca ar castiga pe Firhill Stadium, tot nu ar trece in fruntea clasamentului din Scotia –Partick Thistle vs Aberdeen Premiership, ar egala intr-adevar la puncte campioana Celtic, insa va ramane in spatele acesteia datorita golaverajului net inferior pe care-l are fata de aceasta, 45-29 fiind in acest moment golaverajul ce sta scris in dreptul oaspetilor de astazi, pe cand Celtic se bucura de 66 de goluri marcate si doar 21 primite.

0-0 a fost scorul inregistrat in turul campionatului intre Aberdeen si Partick, insa per total, Aberdeen conduce ostilitatile in duelurile directe cu 10 victorii la 5, alte 3 partide incheiindu-se la egalitate cu acelasi scor 0-0, inclusiv si cea din tur.

Cea mai buna aplicatie pentru mobil o gasesti la aceasta casa de pariuri

Fara doar si poate, echipa creditata cu cele mai mari sanse la victorie in acest duel este Aberdeen, insa din dorinta de a prinde un loc in play-off-ul din Premiership, play-off care poate duce echipa gazda intr-o cupa europeana, ne asteptam ca gazdele sa puna probleme mai mari decat se vor astepta multi, sa nu uitam ca Aberdeen nu ar spune NU si unui rezultat de egalitate.

Ponturi si pariuri Partick Thistle vs Aberdeen

Pariorii romani au ales cea mai buna casa de pariuri online

 

 

Leave a Reply