Ponturi pariuri fotbal Paraguay vs Brazilia

Ponturi pariuri fotbal Paraguay vs Brazilia

Eliminatoria Sudamericana ne oferă un nou meci interesant. Paraguay și Brazilia își măsoară forțele pe Estadio Defensores del Chaco din Asunción. După dezamăgirea de la Cupa Mondială din 2014, echipa braziliană trece printr-un proces de reînnoire și, treptat, arată lucruri interesante în joc. Paraguayul, absent la Mondialul din Brazilia 2014, face o campanie foarte bună de calificare pentru următoarea Cupa Mondială și este pentru moment pe loc care duce in Rusia. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal Paraguay vs Brazilia, preliminarii Campionatul Mondial 2018, zona CONMEBOL, etapa cu numărul 6, 29-30 martie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favorita ta in Paraguay vs Brazilia, ai meciul la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Paraguay vine după o remiză, 2 la 1 la Quito cu Ecuador, lider neînvins în competiție la ora actuală. A priori, acesta este un rezultat bun, problema este însă că La Albirroja a conuds de două ori în meci, cu 1 la și 2 la 1, iar remiză le-a lăsat un gust amar. Los Guaraníes au 2 victorii, 2 egaluri și o înfrângere în ultimele cinci meciuri oficiale. Echipa condusă de Ramón Díaz nu își permite să piardă puncte azi pentru că din urmă vin tare Chile și Columbia.

Paraguay este capabilă să înscrie si sa facă meciuri bune atunci când nu te aștepți. Pasele magistrale ale lui Ortigoza, demarcările lui Edgar Benítez și nouă vedetă Dario Lezcano sunt atuurile gazdelor în meciul de azi. Lezcano, legitimat în Bundesliga la Ingolstadt, are evoluții excelență și cu două goluri marcate în Ecuador a ajuns la 3 reușite în doar 4 meciuri pentru echipa națională.

Ponturi pariuri fotbal Paraguay vs Brazilia

Brazilia vine după o remiză mai amară decât cea a adversarilor de azi. Băieții lui Dungă au condus cu 2 la 0 împotriva Uruguayului dar în cele din urmă au trebuit să se mulțumească cu o remiză, 2 la 2. Brazilia se află pe locul 3 în clasament cu opt puncte, același număr de puncte că Paraguayul, care este pe locul al patrulea.

La Verdeamarela nu poate conta azi pe vedeta Neymar, care este suspendat. Acest lucru poate fi chiar în favoarea lor, așa cum explică selectioneruul Dunga, făcând jocul ofensiv mai imprevizibil. În locul lui Neymar a fost chemat la lot tânărul atacant de la Santos, Gabriel. Gabigol se află la prima selecție la echipa de seniori a Braziliei. David Luiz este și el suspendat, iar în lot a fost chemat fundașul lui Corinthians, Felipe, care la 26 de ani își face debutul la echipa națională. Dunga are de ales în centrul defensivei între Marquinhos și Gil și se pare că va opta pentru ultimul.

Bilanțul general al meciurilor dintre cele două selecționate are 46 de victorii pentru Brazilia, 11 pentru Paraguay și 20 de remize. Perioada recentă ne arată un Paraguay, care a eliminat Brazilia în ultimele două ediții ale Copa America, atât în 2011 cât și în 2015.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Paraguay: Justo Villar; Gustavo Gómez, Pablo Aguilar, Paulo Da Silva, Miguel Samudio; Juan Manuel Iturbe, Néstor Ortigoza, Richard Ortiz, Oscar Romero; Darío Lezcano, Edgar Benítez / Roque Santa Cruz.

Brazilia: Alisson Becker; Daniel Alves, Gil Nascimento, Joao Miranda, Filipe Luís; Luiz Gustavo, Fernandinho, Renato Augusto, Willian Borges, Douglas Costa; Ricardo Oliveira.

Ponturi pariuri fotbal Paraguay vs Brazilia

Meci nul X solist, cota 3.05 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Sansa dubla X sau 2, cota 1.31 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Ambele marcheaza, cota 1.94 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply