Ponturi pariuri fotbal – Olimpia Satu Mare vs Baia Mare

Ponturi pariuri fotbal – Olimpia Satu Mare vs Baia Mare

Derby-ul Nordului la fotbal, evident la nivelul Ligii a II-a, se joacă sâmbătă la Satu Mare între FC Olimpia și FCM Baia Mare. Un meci de tradiție care, altădată, aduna cel puțin 10.000 de spectatori în tribune. Ponturi pariuri fotbal – Olimpia Satu Mare vs Baia Mare in acest articol!

Coincidență sau nu, ultimul meci de acasă al Olimpiei Satu Mare  din sezonul regulat al Seriei a doua din cadrul Ligii a doua la fotbal se întâmplă să fie și un derby de tradiție a nordului. Sătmărenii vor înfrunta pe teren propriu rivala de o viață: FC Baia Mare.Ponturi pariuri fotbal – Olimpia Satu Mare vs Baia Mare

Dincolo de aspectul tradițional, acest meci are o importanță deosebită pentru ambele echipe. Dar mai cu seamă, pentru FC Olimpia. Pentru FC Baia Mare miza ar fi prezența în play-off, fază la care poate avea acces chiar dacă pierde la Satu Mare. Dar Olimpia își joacă, într-o mare măsură, menținerea în Liga a II-a. Chiar și cu 3 puncte câștigate sâmbătă, Olimpia are de luptat din răsputeri pentru a se menține în eșalonul doi.

Semnalul de alarmă l-a tras de altfel și noul principal, Mircea Bolba, care e conștient că dacă nu-și va mai trece cele trei puncte în cont, sâmbătă cu Baia Mare, Olimpia va intra în play-out pe locul 10 la o distanță greu de recuperat de primul loc ce duce la barajul pentru salvarea de la retrogradare. ”Trebuie să ne mobilizăm cu toții, jucători antrenori, suporteri și să câștigăm meciul de sâmbătă. Sigur că e și un derby cu Baia Mare și mă aștept să vină lume mai multă la stadion și mizez pe ambiția băieților de a demonstra că pot mai mult”, spune Mircea Bolba.

Din lotul celor de la Satu Mare vor lipsi doar accidentații Heil și Chivari, în rest revine Villand după suspendare, iar Tony Kanalos nu a mai plecat la acțiunea lotului național U18. Până și Băican, ieșit accidentat la Brașov, s-a refăcut și va fi la dispoziția antrenorilor.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Liga a 2-a, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Echipa probabila Olimpia Satu Mare:

Băican – Ciul, Mureșan, Onicaș, Iuhas – Villand, Kanaloș Munteanu, Sălăgeanu – Mărkuș, Brata

Să spunem că Olimpia are o victorie, o remiză și o înfrângere acasă în 2016 și a bifat trei înfrângeri afară. Doar că trebuie să recunoaștem la un derby Satu Mare – Baia Mare statistica chiar nu contează.

Ponturi pariuri fotbal – Olimpia Satu Mare vs Baia Mare

 

 

De partea cealaltă FCM Baia Mare a câștigat miercuri duelul cu CS Mioveni și mai are nevoie de trei puncte în ultimele două etape pentru a fi sigură de locul în play-off.

Porniți cu gânduri de promovare la începutul anului și cu achiziții cu ”nume” făcute în intersezon, maramureșenii au avut evoluții oscilante în 2016. Baia Mare a pierdut nemeritat la Chindia apoi a bătut UTA, dar a urmat remiza surprinzătoare la modesta Tărlungeni și a pierdut acasă cu Mediaș și la Cluj.Ponturi pariuri fotbal – Olimpia Satu Mare vs Baia Mare

Echipa probabila Baia Mare:

Ormenișan – Oltean, Daminuță, Fl. Ilie, Anițoiu – Ignea, Vasilache – E. Dică Balaure, V. Pop – Sîrbu.

Cele două echipe se întâlnesc într-un meci oficial la Satu Mare după aproape 12 ani. Este un meci important, un meci al orgoliilor în care „galben-albaștrii” își doresc o victorie în fața propriilor suporteri.

Meciul începe de la ora 11.00 și va fi arbitrat de de Flavius Roșu , respectiv Alexandru Vodă  și Doru Lucian , la cele două margini.

În tur, cele două formații au terminat la egalitate, scor 1-1, după golurile lui Muntean (2) și Balaure (16).

Ponturi pariuri fotbal – Olimpia Satu Mare vs Baia Mare

Olimpia Satu Mare castiga- Cota 2.85 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

 

Leave a Reply