Ponturi pariuri fotbal – Norwich vs Sunderland

Ponturi pariuri fotbal – Norwich vs Sunderland

Avem o nouă etapă cu un meci “greu” din lupta pentru evitarea retrogradării din Premier League. Nimeni nu vrea să piardă locul din cel mai urmărit campionat al lumii și nici sumele fabuloase de bani care rezultă din participarea la un nou sezon de Premier League. Norwich joacă “finale” după ‘finale”, iar azi primește vizita lui Sunderland. Sam Allardyce a declarat că se va inspira din tactica lui Atletico Madrid în meciul cu Norwich. Se anunță din nou o atmosferă de vis în tribune, la fel ca la partida cu Newcastle. Indiferent de rezultat, nimic nu se va decide totuși azi, gazdele fiind în continuare favorite la salvarea de la retrogradare. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Norwich vs Sunderland, Premier League, etapa cu numărul 34, 16 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe cota de 3.55 pentru victoria lui Norwich la 1 gol – ai bonus special de 450 de RON, cea mai buna oferta pentru live si optiunea cashout!

Aflată pe locul 17 în Premier League, Norwich are 4 puncte avans față de Sunderland,care are totuși o restanță de jucat contra lui Everton. The Canaries sunt în pericol mai ales după infangerea din etapă trecută, 0 la 1 la Crystal Palace. Înainte de acest eșec Norwich le-a învins pe rând pe West Brom, 1 la 0 în deplasare și pe Newcastle, 3 la 2 pe Carrow Road. Watford, Arsenal, Man United și Everton sunt următorii adversari pentru Norwich.

Sunderland a pierdut și ea în ultima etapă, 0 la 2 pe teren propriu în fața lui Leicester. The Black Cats au strâns înainte de aces eșec, 4 remize la rând cu Crystal Palace, Southampton, Newcastle și West Brom, demonstrând că sunt totuși o echipa solidă. Arsenal, Stoke, Chelsea și Watford sunt adversarii lui Sunderland în următoarele etape, echipa având de jucat și restanță cu Everton.

Norwich nu poate conta pe norvegianul Tettey, o absența deja de lungă durata. Alex Neil are însă o surpriză neplăcută prin accidentarea lui Tim Klose care a și fost schimabt în meciul cu Palace după ciocnirea cu Dwight Gayle. Ponturi pariuri fotbal - Norwich vs SunderlandElvețianul nu s-a antrenat în aceste zile, dar se speră în folosirea sa în meciul de azi. “Timm will be a last minute call” a declarat Neil.

Duncan Watmore este noutatea din lotul lui Sunderland. Atacantul de 22 de ani revine după o accidentare care l-a ținut pe bară timp de două luni.

Sam Allardyce poate conta pe jucătorii de clasa precum Khazri, Toivonen, Lens, Borini sau Defoe, lotul fiind peste cel al adversarilor. Situația a fost similară însă și pentru Newcastle, care a plecat învinsă de la Norwich.

Este multă agitație în jurul partidei de azi. La Norwich toată lumea așteaptă goluri de la DieuMerci Mbokani, congolezul fiind văzut ca principala armă în ofensivă. Absneta lui Klose din defensivă poate fi suplinită de Sebastien Bassong sau de căpitanul Russell Martin, varianta cea mai sigură totuși. Matt Jarvis este extrem de important în linia mediană și eu aștept ca și Naismith să vină cu ceva în aceste meciuri decisive.

25.000 de mascote gonflabile vor fi dsitribuite fanilor din Nowich. The Canaries pun mare preț pe aportul publicului. “Canary crazy” va cuprinde întreg orașul, iar cladirile importante precum primăria vor fi “decorate” cu simbolurile clubului.

Reprezentantii unității RAF din Marham, una dintre cele mai cunoscute baze ale aviației britanice vor face onorurile la deschiderea partidei. Este vorba in acest context si de sarbatorirea zilei armatei. Reprezentanți ai Norwich City’s Community Hero, foști mari jucători ai echipei precum Jeremy Goss sau Darren Eadie vor lua parte la meci. Nu exista practic organizatie sau asociație din oraș care să nu fie implicata sau prezentă în vreun fel la meci.

Postul local de televiziune, Mustard TV acoperă eveniemntul cu un studiou special și cu invitati de marcă din Norfolk.  Ziarul local va fi oferit fanilor într-un pachet special care va include ediția de sâmbătă, o sticlă cu apă, o pungă cu chipsuri și o ciocolată, totul la prețul de o liră. Nu scrie nimic nicăieri despre semințe de floare, de…

Ponturi pariuri fotbal - Norwich vs Sunderland

La Sunderland se discuta despre bugetul clubului și mai ales despre ce se va întâmpla în cazul retrogradării. Toți jucătorii au o clauză în contract care prevede reducerea salariului cu 40% în cazul în care echipa ajunge în Championship.

John O’Shea, Seb Larsson, Lee Cattermole, Fabio Borini sau Vito Mannone sunt deja obișnuiți cu presiunea de pe finalul sezonului la Sunderland. Pentru achizițiile din iarnă, Wahbi Khazri, Lamine Kone sau Jan Kirchhoff nu este însă un “climat” placut. Khazri a comparat noua sa echipă cu Bastia, club la care a evoluat înainte de a ajunge la Bordeaux.

Ponturi pariuri fotbal - Norwich vs SunderlandEste posibil însă ca lucrurile să meargă bine pentru Sunderland. Părintele Marc Lyden-Smith, care este și capelanul clubului, tine slujbe speciale în care a inclus “Premier prayers”.

Fanii echipei sunt chemați la biserică pentru a aprinde o lumânare și a se ruga în timpul meciului. Father Marc spune și că a vorbit cu mai mulți jucători și aceștia sunt conștienți câte probleme pot cauza dacă vor retrograda și câți oameni depind cu serviciul lor de prezența echipei în Premier League…

In meciul tur Norwich a castigat cu 3 la 1 la Sunderland.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Norwich: Ruddy; Wisdom, Martin, Bennett, Olsson; Jarvis, Howson, O’Neil, Brady; Naismith; Mbokani.

Sunderland: Mannone; Yedlin, Kaboul, Kone, Van Aanholt; Kirchhoff, Cattermole, M’Vila; Khazri, Defoe, Borini.

Meci nul, X solist, cota 3.25 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Ambele marcheaza, cota 1.86 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Sansa dubla, 1 sau X cota 1.35 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

Leave a Reply