Ponturi pariuri fotbal – Nacional Montevideo vs Rosario Central

Ponturi pariuri fotbal – Nacional Montevideo vs Rosario Central

Avem un duel tare între uruguayeni și argentinieni în Copa Libertadores. Rosario Central se deplasează la Montevideo pentru a-și asigura calificarea în faza următoare și trebuie să nu piardă în fața lui Nacional. Los Canallas înfruntă cea mai titrată echipa din Uruguay și îi așteaptă o atmosferă absolut Ponturi pariuri fotbal - Nacional Montevideo vs Rosario Centralostilă pe Estadio Gran Parque Central. Organizatorii au anunțat că mai sunt disponibile 4.000 de bilete din cele 26.000 puse în vânzare. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Nacional Montevideo vs Rosario Central, Copa Libertadores, grupa numărul 2, etapa a șasea, 14-15 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Pariază aici pe meciurile din Copa Libertadores – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, partidele la live tv, platforma de mobil și cote excelente!

Nacional este lider în grupa, cu 9 puncte strânse în 5 partide. Uruguayenii sunt neînvinși cu un bilanț de două victorii și trei remize. El Tricolor s-a impus în ambele dueluri cu brazilienii de la Palmeiras, remizând în schimb cu River Plate și în Argentina cu Rosario Central.

Nacional se bucură practic de liniște în această etapă având asigurata deja prezența în faza următoare a Libertadores. Antrenorul Gustavo Munúa poate aborda meciul de la Montevideo, cu o echipă care nu va trebui să se bazeze pe armele sale principale. Se va merge pe varianta folosita în ultima etapă de campionat în care au trecut cu 4 la 2 de Defensor Sporting.

Lipsesc atacantul Nicolas Lopez, portarul Esteban Conde și mijlocașul Santiago Romero, care au câte două cartonașe galbene, iar un nou avertisment i-ar suspenda în faza optimilor. Munúa a anunțat că va miza pe panamezul Luis Mejia între buturi.

În defensivă lipsesc oameni importanți. Fundașul Gonzalo Porras este accidentat, iar omul de națională, Jorge Fucile, este suspendat. Mauricio Victorino, convocat și el la lotul național are nevoei de odihnă și a fost lăsat în afara lotului. Christian Tabó va rămâne pe bancă și în linia mediană va intra Leandro Barcia, complet recuperat după o accidentare și autor al unei partide bune în ultima etapă de campionat.

Ponturi pariuri fotbal - Nacional Montevideo vs Rosario Central

Rosario se află pe poziția a două în grupa, cu 8 puncte, astfel încât o victorie sau o remiză le va oferi calificarea în runda următoare, fără a depinde de rezultatul din celălalt meci în care Palmeiras ii intalnesteste pe uruguayenii de la River Plate. Echipa rosarino a remizat pe teren propriu în etapa trecută, 3 la 3 cu Palmeiras.

Los Canallas vin după un eșec în campionat, 2 la 3 cu Velez Sarsfield. Înfrângerea de duminică împotriva Velez a fost primul eșec al lui Eduardo Coudet ca antrenor al lui Rosario Central pe Gigante de Arroyito. Echipa a avut 30 de jocuri fără înfrângere pe teren propriu. Practic, Central nu mai pierduse acasă de 17 luni, ultima infrangre fiind cea care a dus la demiterea lui Miguel Angel Russo, 0 la 3 cu Racing.

Coudet va face unele modificări, cum ar fi titularizarea portarului Sebastian Sosa, care îl va înlocui pe Manuel Garcia. Să notăm și revenirea mijlocașilor Damian Musto, care a ratat meciul cu Velez și Giovani Lo Celso.

În partida tur cele două echipe au arătat multă ambiție, dar fără luciditate. Rosario Central a fost la un pas de o surpiza neplăcută pentru fani. Nicolas Lopez & Co au profitat de imprecizia gazdelor și au Ponturi pariuri fotbal - Nacional Montevideo vs Rosario Centralrăspuns pe contre. Vedeta Nicolas Lopez a deschis scorul și Los Canallas au alergat după egalare până în ultimele secunde. Marcelo Larrondo a egalat din penalty în minutul 91. De notat că șeptarul lui Central nu mai înscris vreun gol de atunci, având o lună februarie de vis cu 5 goluri în 3 partide, dar ulterior, zero! Larrondo nu este in lot azi, fiind accidentat. Finalul meciului de pe Gigante de Arroyito a fost foarte tensionat, cu 7 cartonașe galbene ( au fost 9 în total) și unul roșu acordate în ultimele 30 de minute.

Bridgestone Libertadores_ Rosario Central 1 vs Nacional 1 – YouTube [720p]

Primul 11 ar putea fi următorul:

Nacional: Luis Mejía; Sebastián Gorga, Erick Cabaco, Diego Polenta, Alfonso Espino; Sebastián Eguren, Felipe Carballo; Leandro Barcia, Ignacio González, Kevin Remírez; Léo Gamalho.

Rosario Central: Sebastián Sosa; Víctor Salazar, Alejandro Donatti, Pablo Becker / Javier Pinola, Pablo Álvarez; Walter Montoya, Damián Musto, José Luis Fernández, Franco Cervi; Giovanni Lo Celso; Marco Ruben.

Ponturi pariuri fotbal – Nacional Montevideo vs Rosario Central

Ambele marcheaza, cota

Victorie Rosario Central, cota 3.63 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Gol marcat minutele 76-90, DA, cota

Total goluri peste 1,5, cota 1.57 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

Leave a Reply