Ponturi pariuri fotbal – Millonarios vs Atletico Nacional

Ponturi pariuri fotbal – Millonarios vs Atletico Nacional

Avem un supermeci azi în Columbia. Peste 2.000 de polițiști au fost mobilizați azi la Bogota pentru meciul de fotbal dintre Millonarios și Atlético Nacional. Este cel mai “fierbinte” meci din fotbalul columbian, numit și “Superclásico Colombiano”, un duel fotbalistic intre Bogota si Medellin. Dincolo de marea rivalitate dintre cele două echipe, întâlnirea va oferi și un duel între două stiluri diferite de joc. Millonarios conduși de uruguayanul Ruben Israel merg pe soliditate în defensivă, un joc fizic și posesie. Nacional, condusă de columbianul Reinaldo Rueda mizează pe un joc în viteză cu acțiuni fulgeratoare de atac și incearca mereu să controleze jocul. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Millonarios vs Atletico Nacional, Superclasico Colombiano, Liga Águila, Apertura 2016, meci restant din etapa cu numărul 9, 31martie 2016, avancronică și pronosticuri.

Este Superclasico Colombiano! Mizeaza aici pe favoritii tai in derby-ul Columbiei! Ai 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Millonarios Bogota se află pe locul 4 în Liga Aguila și vin după ce au câștigat cu 2-0 într-un alt derby, cel cu Santa Fe. Echipa are 17 puncte în clasament, cu un bilanț de 5 victorii, 2 remize și 2 infrangeri. Au marcat 13 goluri și au primit 6. Pe teren propriu echipa este într-o serie pozitivă cu 4 victorii la rând 3 la 0 cu Patriotas, 2 la 0 cu Jaguares, 2 la 1 cu Tolima și 2 la 0 cu Independiente Santa Fe.

Este cel mai dificil meci pentru echipa condusă de Ruben Israel, mai ales că fanii așteaptă o victorie. Este și meciul care poate arata dacă echipa este capabilă să lupte sau nu pentru titlul cu numarul 15 din palmares. Antrenorul a avut mai mult de o săptămâna la dispoziție și a reușit să recupereze fizic jucătorii care aveau probleme mdicale. Este vorba despre atacanții Michael Rangel și Andrés ‘Manga’ Escobar, marele absent din meciul cu Santa Fe. Fundașul de bandă Lewis Ochoa și fundașul central David Valencia sunt indisponibili din cauza unor accidentări. Tânărul mijlocaș Deiver Machado va rata și el supermeciul cu Atletico, nefiind apt de joc după partidele de la lotul olimpic al Columbiei.

Ponturi pariuri fotbal - Millonarios vs Atletico Nacional

Atletico Nacional vine după ce a învins un alt adversar puternic, Deportivo Cali și ocupă locul 3 cu 19 puncte. “Millonarios este cel mai mare rival, dar avem ca unic scop cele trei puncte” a declarat antrenorul Reinaldo Rueda. În cazul unei victorii în meciul de azi, La Máquina Verde poate trece pe primul loc în clasament, depășind-o la golaveraj pe Junior Barranquilla.

Víctor Ibarbo și Marlos Moreno, reveniți de la echipa națională sunt apți pentru partida de azi. Au fost lăsați să se recupereze după meciurile naționalei, mijlcoasul Sebastián Perez și fundașul Farid Diaz. În lotul celor de la Atletico Nacional se află mai mulți jucători chemați în ultima perioada de către Pekerman la lotul național. Este vorba despre Alexánder Mejía, Jonathan Copete, decarul Macnelly Torres sau Dayron Mosquera.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Millonarios: Nicolás Vikonis; Stiven Vega, Carlos Henao Andrés Cadavid, Héctor Quiñones; Elkin Blanco, Rafael Robayo / Rafael Carrascal; Johnatan Estrada, David Silva; Andrés Escobar, Michael Rangel.

Atlético Nacional: Franco Armani; Gilberto García, Daniel Bocanegra, Alexis Henríquez, Jonathan Copete; Alexander Mejía, Diego Arias; Andrés Ibargüen, Macnelly Torres, Marlos Moreno; Víctor Ibarbo.

Ponturi pariuri fotbal – Millonarios vs Atletico Nacional

Meci nul, X solist, cota 3.05 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Sansa dubla 1 sau X, cota 1.37 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Millonarios castiga cel putin o repriza, cota 1.81 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply