Ponturi pariuri fotbal- Lugo vs Albacete

Ponturi pariuri fotbal- Lugo vs Albacete

In etapa a 31-a Lugo primeste vizita celor de la Albacete. Un meci important pentru ambele echipe dar cu obiective diferite. Daca cei de la  Lugo trebuie sa castige pentru a ajunge in play-off cei de la Albacete trebuie sa castige pentru a mai putea spera la salvarea de la retrogradare. Ponturi pariuri fotbal- Lugo vs Albacete in acest articol!

Elevii lui Jose Duran sunt pregătiti să primească pe Anxo Carro pe cei de la Albacete.Înaintea meciului de mâine cei de la Lugo se află pe locul 11 cu 43 de puncte.Obiectivul pare a fi accederea în play-off. Dacă sunt doar la 4 puncte de loc de play-off aceștia sunt la 12 puncte de retrogradare și pot să stea liniștiți din punctual ăsta de vedere.Ponturi pariuri fotbal- Lugo vs Albacete

Lugo a obtinutin ultimele 5 etape 2 victorii,2 înfrângeri și un egal fără goluri în ultima etapă cu Alves.Antrenorul celor de la Lugo, Jose Duran, a vorbit despre obiectivul echipei “ Nu trebuie să ne gândim la play-off. Obiectivul nostrum e să strângem cât mai multe puncte, dacă reușim atunci putem să ne gândim la play-off”.

De la Lugo se remarcă cu siguranță  Pablo Caballero. Atacantul argentinian este cel mai bun maracator al echipei cu nouă goluri reușite în această stagiune.

Din cele 43 de puncte Lugo a obținut 20 de puncte în meciurile de acasă, 4 victorii, 8 egaluri și 3 înfrângeri.

Jose Duran se va confruntă cu probleme de lot, Dealbert este suspendat iar  Roberto Sergio Marcos accidentat.

Pe lista accidentaților se adaugă și portarul Roberto Fernandez.

Mizeaza aici pe meciurile care decid cine promoveaza in La Liga!Profita de bonusul de 300 RON si partida transmisa in direct la live TV!

 Echipă probabilă:

 Lugo: José Juan; Lemos, Cendrós, Carlos Hernández, Manu; Iriome, Seoane, Pita, Campillo; Jonathan Pereira și Pablo Caballero.

Ponturi pariuri fotbal- Lugo vs Albacete

Albacete a obtinut etapa trecută prima victorie după 10 meciuri fare succes. Aceștia au câștigat 3-1 acasă cu Osasuna.

Albacete ocupă locul al 20-lea în campionat cu 29 de puncte. Aceștia se află la 4 puncte de Huesca, prima echipă aflată pe loc de salvare de la retrogradare.Ponturi pariuri fotbal- Lugo vs Albacete

Cei de la Albacete nu stau prea bine în meciurile disputate în deplasare. Din 14 meciuri , 3 le-au incheiat le egalitate au o singură victorie și 10 înfrângeri cu un golaveraj de 9-24

Jucătorul ce se remarcă de la oaspeți este atacantul Rubén Cruz. Atacantul spaniel este cel mai bun marcator aal echipei cu 6 reușite. Acesta a marcat și etapa trecută din postura de rezervă cu Osasuna.

Echipa probabilă:

Albacete: Juan Carlos; Antoñito, Gonzalo, Pulido, Paredes; César Díaz, Miguel Núñez, Diego Benito, Fede Vico; Portu

In meciul tur Albacete a castigat pe propiul teren cu 2-0.

Ponturi pariuri fotbal- Lugo vs Albacete

Lugo castiga- cota 1.95 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply