Ponturi pariuri fotbal – Lorient vs Paris Saint-Germain

Ponturi pariuri fotbal – Lorient vs Paris Saint-Germain

Titlul este decis în Franța încă din prima etapă a sezonului. Au rămas două trofee în joc, Cupa Ligii și Cupa Franței. Lorient și Paris Saint-Germain își dispută azi un loc în finala Cupei Franței. Se poate Ponturi pariuri fotbal - Lorient vs Paris Saint-Germainspune că jucătorii parizieni sunt din nou motivați, lucru arătat și în ultima etapă de campionat. O finală de cupa pe Stade de France este însă un motiv bun și pentru bretoni, care vor încerca să își vândă scump pielea în fața puternicului adversar. PSG a câștigat ambele meciuri jucate în acest sezon contra lui Lorient, 2 la 1 în deplasare și 3 la 1 la Paris. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Lorient vs Paris Saint-Germain, Cupa franței, semifinale, 19 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Bun meci in Cupa Frantei! Nu ezita sa iti plasezi pariul tau chiar aici – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, partida la live tv, platforma de mobil și cote excelente!

Lorient după două partide interesante în campionat. Învingători cu 2 la 1 în fața lui Caen acum 10 zile, bretonii s-au mulțumit cu o remiză în week-end în partida cu Toulouse, 1 la 1. Sezonul este lămurit la nivel de Ligue 1, o eventuală implicare în zona retrogradării fiind exclusă. Les Merlus au avut meciuri ușoare în fazele precedente din cupa, eliminandu-le pe GFCO Ajaccio, Sarre-Union sau Boulogne , echipa care i-a “chinuit” totuși pe Moukandjo & Co.

Les Merlus au amintiri placute din meciurile cu PSG în cupa Franței. În 2002, anul în care au câștigat trofeul, bretonii au eliminat PSG-ul lui Ronaldinho din competiție chiar la Paris.

Lorient nu are probleme de efectiv înainte de aceste meci. Lipsesc trei jucători, Wesley Lautoa, Mulumba și Vincent Le Goff, dar există variante destule atât în defensivă cât și în linia mediană. Iată lotul comunicat de către Sylvain Ripoll: Lecomte, Chaigneau – portari, Gassama, Paye, Rose, Touré, Musavu-King, Bellugou, Guerreiro – fundași, Barthelmé, Cabot, Mesloub, Ndong, Abdullah, Jouffre, Philippoteaux – mijlcoasi, Jeannot, Waris, Moukandjo – atacanți.

Ponturi pariuri fotbal - Lorient vs Paris Saint-Germain

Eliminată de Manchester City din Liga Campionilor, PSG și-a descărcat nervii pe Caen în etapa din week-end și le-a administrat un 6 la 0 normanzilor. A fost practic o pregătire bună pentru o nouă partida cu miza. Cu titlul de campioni adjudecat, Thiago Silva & Co vor să câștige din nou și Cupa Franței. În tururile precedente parizienii au trecut de Lyon sau Saint-Etienne, meciuri câștigate destul de lejer.

Lucrurile sunt clare la PSG – “c’est fini”. Fără concurență în Ligue 1, PSG nu a putut face față provocării cupelor europene. Patru sferturi și patru eliminari este bilanțul trist la ora actuală. Castigarea celor două trofee rămase în competiția internă nu poate masca în vreun fel sfârșitul clar al unui ciclu la PSG.

Acum trei ani a fost o eliminare în față Barcelonei care a dat curaj echipei din capital Franței. Meciurile cu Chelsea din acest sezon au confirmat ideea că echipa este pe drumul cel bun. A venit însă eliminarea cu Man City, diferența majoră față de anii trecuți fiind faptul că Paris Saint-Germain se aștepta să câștige de data aceasta

Laurent Blanc nu a reușit să rezolve problema apărută prin absența lui Marco Verratti. Fără italian, jocul liniei de mijloc este previzibil, dispar pasele scurte, iar Blanc și-a demonstrat limitele ca antrenor. Stilul obișnuit este 4-3-3 transformat în 3-5-2, când Motta vine în centru, iar Di Maria și Cavani sunt activi și schimbă zonele.

Dinamica a lăsat însă clar de dorit în partida cu City – și nu doar atunci, iar atacanții au rămas izolați, iar fundașii au fost practic dezorientați. Blanc a luat cea mai proastă decizie posibilă în meciul din Anglia și sistemul ciudat cu 3 fundași, între care și Serge Aurier, a fost o alegere proastă. Eu unul nu îl văd pe Blanc rămânând în continuare pe banca lui PSG mai ales după modul mizerabil în care a gândit meciul cu City.

Pentru meciul de azi Laurent Blanc nu se poate baza pe David Luiz, Thiago Motta, Marco Verratti si Kevin Trapp – germanul este apt de joc, dar a fost lasat in afara lotului. Iata lotul comunicat : Douchez, Sirigu – portari,  Aurier, Kimpembe, Kurzawa, Marquinhos, Maxwell, Thiago Silva, Van der Wiel – fundasi, Matuidi, Ongenda, Pastore, Rabiot, Stambouli –  mijlocasi, Cavani, Di Maria, Ibrahimovic, Lucas – atacanti.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Lorient:  Lecomte – Gassama, Rose, Touré, Guerreiro – Bellugou – Jouffre, Ndong, Mesloub, Barthelmé –  Waris.

Pe banca : Chaigneau, Paye, Musavu-King, Abdullah, Philippoteaux, Cabot, Jeannot, Moukandjo

PSG : Sirigu – Aurier, Marquinhos, T. Silva, Maxwell – Rabiot, Stambouli,  Matuidi – Di Maria, Ibrahimovic, Ongenda.

Pe banca: Douchez, Kimpembe, Kurzawa, Van Der Wiel, Pastore, Lucas, Cavani.

Ponturi pariuri fotbal – Lorient vs Paris Saint-Germain

Ambele marcheaza, cota 1.84 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Sansa dubla 1 sau X, cota 2.81 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Gol marcat Lorient, cota 1.66 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply