Ponturi pariuri fotbal – Lokomotiv Moscova vs Spartak Moscova

Ponturi pariuri fotbal – Lokomotiv Moscova vs Spartak Moscova

Avem derby la Moscova cu Lokomotiv vs Spartak sau Zheleznodorozhniki vs Narodnaya Komanda! Primele 16.000 de bilete s-au vândut încă de miercuri, iar la ora meciului stadionul va fi Ponturi pariuri fotbal - Lokomotiv Moscova vs Spartak Moscovaplin, în ciuda faptului că cele două echipe au obiective foarte diferite. Lokomotiv luptă pentru o poziție pe podium, iar Spartak, continuând criza de rezultate, este doar pe locul șapte, cu riscul de a nu reuși să prindă o cupă europeană. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Lokomotiv Moscova vs Spartak Moscova, Campionatul Rusiei, etapa cu numarul 26, avancronică și pronosticuri.

Lokomotiv are o cota de 2.10  la victorie, iar Spartak  3.40 – mizati aici pe favorita voastră și primiți Cel Mai Mare Bonus la pariuri, până la 450 RON!

Lokomotiv Moscova este din nou în lupta pentru un loc pe podium, iar victoria de săptămâna trecută de la Amkar, cuplată cu înfrângerea lui Zenit la Rostov, a dus echipa înapoi pe locul al treilea. La ora partidei Zenit este din nou pe locul 3, cu trei puncte avans și victoria este obligatorie pentru ceferiști.

Lokomotiv a pierdut doar o singură dată după pauza de iarnă și este într-o serie bună cu 4 victorii și 2 remize. Igor Cherevchenko a făcut niște alegeri ciudate la meciul cu Amakr Perm. Au fost titulari Logashov și Petar Škuletić, combinată sârbă cu Pejčinović nefiind una de natura să aducă calitate în jocul echipei.

Pentru meciul de azi lipsesc atacanții Maicon și Maksim Grigoryev, ambii accidentați, dar revine Vitali Denisov în defensivă.

Pariaza fara risc pe meciurile din campionatul Rusiei! Ai bonus de 250 RON, cu 25% mai mare decat bonusul standard acordat de Sportingbet, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Spartak Moscova are un nou sezon fara realizări și pare să rateze toate obiectivele. Dmitriy Alenichev caută cu disperare soluții pentru a redresa echipa, iar la ultimul meci din campionat a mizat pe Pesiakov, Bryzgalov, Putsko, Zotov sau Zuev jucători obișnuiți cu banca de rezerve și cu meciurile de la echipa de tineret. Rezultatul a fost un 2 la 2 pe teren propriu cu Mordovia Saransk. Este un nou rezultat greu de “digerat” pentru fani și conducere după un 5 la 2 încasat de la Zenit.

Urmează două jocuri-cheie în această săptămâna cu Lokomotiv și apoi cu Dinamo Moscova, partide care vor decide cam ce se alege de obiectivele pe care le are „echipa poporului”.

Bocchetti este suspendat pentru meciul de azi, iar Ilya Kutepov are febră și a fost lăsat în afara lotului. Alenichev trebuie să se descurce deci fără doi fundași de bază, dar continuă să facă schimbări mari în lot.

Spartak nu a mai învins-o pe Lokomotiv din 2012, iar în turul ediției actuale a pierdut pe teren propriu cu 2 la 1.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Lokomotiv: Guilherme – Pejčinović, Vedran Ćorluka, Ján Ďurica, Denisov – Mykhalyk, KolomeytsevSamedov, Miranchuk, Kasaev – Škuletić.

Spartak: Pesjakov – Bryzgalov, Granat, Putsko, D. Kombarov – Rómulo, Zotov – Quincy Promes, Popov, Zuev – Zé Luís.

Ponturi pariuri fotbal – Lokomotiv Moscova vs Spartak Moscova

Victorie Lokomotiv, 1 solist, cota 2.10 la agentia de pariuri online Netbet.

Ambele marcheaza, cota 1.81 la agentia de pariuri online Unibet.

Total goluri, peste 2,5,  cota 1.98 la agentia de pariuri online Unibet.

Aleksandr Samedov marcator, cota 2.90 la agentia de pariuri online Netbet.

Leave a Reply