Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 – Nancy vs Sochaux

Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 – Nancy vs Sochaux

Luni incepand cu ora 21.30, Nancy va primi pe Stade Marcel Picot in epilogul rundei cu numarul 35 din esalonul secund francez, vizita celor de la Sochaux, formatie aflata la doar 3 puncte de primul loc direct retrogradabil in Liga a 3 a din Franta. Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 – Nancy vs Sochaux in articolul de mai jos.

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 - Nancy vs SochauxPremergator disputei de pe Stade Marcel Picot, gazdele ocupa pozitia secunda in Ligue 2, cele 65 de puncte acumulate tinandu-i la doar 2 puncte in spatele liderului Dijon si la numai putin de 9 puncte in fata celor de la Le Havre, prima echipa aflata in afara locurilor de promovare in Ligue 1.

Un succes in fata unei formatii din care a mai ramas doar numele, ar face ca Nancy sa urce in fotoliul de lider al ligii secunde franceze, cele 68 de puncte pe care le-ar acumula facand ca Nancy sa fie matematic promovata in primul esalon francez, cu 3 etape inainte de finalul sezonului 2015/2016.

Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 - Nancy vs Sochaux

De partea cealalta, Sochaux inca lupta din rasputeri pentru salvarea de la retrogradarea in cea de-a treia divizie din Franta. In acest moment, Sochaux are 36 de puncte, cu 3 mai multe fata de prima echipaPonturi pariuri fotbal Ligue 2 - Nancy vs Sochaux aflata pe loc de retrogradare, insa aceste puncte ar putea fi inmultite cu inca 3, daca parcursul cat de cat bun a oaspetilor din ultimele 9 etape, va fi continuat cu cel putin un rezultat de egalitate luni seara in duelul cu Nancy.

Nu va fi simplu binenteles sa castige toate cele 3 puncte la Nancy, in conditiile in care Sochuax vine si dupa meciul cu Marseille din Cupa Frantei, in jocul gazdelor foarte probabil va aparea starea de oboseala in repriza secunda indeosebi, insa cum puncte multe nu sunt pana la locul retrogradabil, Sochuax va trebui sa sea utodepaseasca si sa scoata cel putin un egal, daca cumva nu va vrea sa intre inca din etapa viitoare in hora echipelor care vor lupat pana in ultima etapa pentru salvarea de la retrogradare.

Nu poti rata oferta LUNII – Testeaza GRATUIT Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Intotdeauna duelurile dintre cele doua au fost cat se poate de echilibrate, de-a lungul timpului cele doua incheiind ba la egalitate ( de 6 ori au terminat cele doua 1-1 ), ba una dintre formatii s-a impus cu 1-0 sau 2-1. Diferentele cele mai mari de scor s-au inregistrat in sezonul 2006 si 2007, atunci cand Sochaux s-a impus cu 3-0 chiar pe Stade Marcel Picot, Nancy luandu-si revansa un an mai tarziu cu 5-2 pe aceeasi arena.

Foarte probabil ca si duelul de luni seara sa fie unul la fel de echilibrat, in care totusi ma astept ca ambele echipe sa marcheze avand in vedere obiectivele celor doua din acest final de sezon, Nancy vrea locul intai la finalul stagiunii in curs, Sochaux vrand binenteles salvarea de la retrogradare.

Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 – Nancy vs Sochaux

Ambele echipe marcheaza @ Cota 2.05 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Scor corect – sa se inregistreze in orice moment al meciului : 1-1 @ Cota 2.81 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Mizeaza acum pe favoritii tai din Ligue 2, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

 

Leave a Reply