Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 – Dijon vs Paris FC.

Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 – Dijon vs Paris FC.

Luni incepand cu ora 21.30, Dijon va primi in cadrul epilogului rundei cu numarul 34 din esalonul secund francez, vizita „lanternei rosii” Paris FC. Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 – Dijon vs Paris FC. in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Ligue 2, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 - Dijon vs Paris FC.Premergator intalinirii de pe Stade Gaston Gérard, Dijon este pe 2 in Ligue 2, insa cele 64 de puncte acumulate in aceste 32 de etape scurse de la inceputul campionatului, ii dau tot dreptul sa spere la o clasare pe primul loc la sfarsitul sezonului actual, atata timp cat liderul Nancy, este la doar un punct in fata, un succes impotriva ultimei clasate plasand formatia gazda in fotoliul de lider al Ligue 2, la doua puncte in fata celor de la Nancy. Si cu un rezultat de egalitate, Dijon va urca pe primul loc in Ligue 2, ce-i drept va fi la egalitate de puncte cu Nancy, insa golaverajul superior o va ajuta sa ramana in fotoliul de lider cel putin pana runda viitoare.

Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 - Dijon vs Paris FC.

De partea cealalta, Paris este pe ultima pozitie in Ligue 2, cele 26 de puncte acumulate dandu-i sanse mici pentru o salvare in-extrem-is de la retrogradare, atata timp cat prima echipa aflata deasupra linieiPonturi pariuri fotbal Ligue 2 - Dijon vs Paris FC. rosii este la 8 puncte distanta. Intr-adevar Paris a bifat doua succese consecutive in ultimele doua runde de campionat, insa tind sa cred ca este prea tarziu pentru a mai salva un sezon dezastruos, sezon in care a strans numai putin de 13 infrangeri ( 8 pe teren strain ), 17 rezultate de egalitate ( 7 pe teren strain ) si doar 3 victorii, doar una in deplasare.

Doar de doua ori s-au intalnit cele doua pana acum, ambele intalniri fiind la Paris, Dijon impunandu-se de fiecare data. In prima, cea din 2008 din Cupa Frantei, gazdele de luni s-au impus greu cu 1-0, insa in prelungiri, asta dupa ce in timpul regulamentar scorul a fost egal 0-0, iar in cea de-a doua, chiar in turul actualei stagiuni, Dijon nu a avut mila de oaspetii duelului de pe  Stade Gaston Gerard, administrandu-le un sec 3-0 chiar pe terenul acestora.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Ligue 2, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Nu cred ca meciul de luni va avea alt deznodamant, Dijon fiind fara doar si poate echipa mai valoroasa, iar perioada buna a parisienilor, cred ca se va opri cu siguranta luni seara pe Stade Gaston Gerard.

Ponturi pariuri fotbal Ligue 2 – Dijon vs Paris FC.

Dijon sa castige @ Cota 1.50 – la Unibet ( Deschide aici un cont la Unibet si profita de SUPER BONUSUL de BUN VENIT )

DE INCERCAT : Dijon castiga la diferenta de 2 goluri sau mai multe @ Cota 2.20 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

 

Leave a Reply