Ponturi pariuri fotbal – Levante vs Espanyol

Ponturi pariuri fotbal – Levante vs Espanyol

Avem un meci între două echipe cu un sezon dificil și cu un parcurs care le-a adus în zona retrogradării. Pentru Levante, lanterna roșie din La Liga, este un meci de totul sau nimic. Gazdele speră să profite de avantajul terenului propriu unde sunt greu de învins. Exista însă multe alte probleme precum “aventurile” nocturne ale lui Feddal & Co, care nu denotă prea multă seriozitate. Constatin Gâlcă și Espanyol vin să câștige la Valencia și să își asigure locul în La Liga pentru sezonul viitor. Los periquitos speră să revină pe linia bună din ultimele săptămâni și să ia un avantaj clar chiar în față unuia dintre rivalii din lupta pentru evitarea retrogradării. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Levante vs Espanyol, La Liga, etapa cu numărul 33, 15 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe Levante vs Espanyol, ai meciul la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Mai sunt șase etape din Campionatul Spaniei și Levante este „bine” așezată pe ultima poziție a clasamentului. Echipa a câștigat doar unul din ultimele șapte jocuri și are doar 25 de puncte, după 32 de etape. Levante are nevoie de cinci puncte pentru a scăpa de zona de retrogradare.

Chiar dacă Granotas câștigă întâlnirea cu Espanyol nu pot urca pe loc salvator. Echipa din Valencia ar putea să profite de o posibilele rezultate salbe ale concurenților direcți. Getafe joacă acasă cu Real Madrid, Granada merge pe Vicente Calderon, ambele având meciuri foarte dificile, iar Sporting Gijón merge în Las Palmas.

În ciuda faptului că au adus jucători buni în 2016 și fac meciuri rezonabile, Levante nu reușește să transforme evoluțiile din joc în rezultatele pozitive, în timp ce rivalii strâng puncte și se distanțează în clasament. Pentru meciul de azi antrenorul Rubi nu poate conta pe fundașii Ivan Lopez și Toño Garcia, accidentați. Feddal, Deyverson și Simão Mate nu au fost pedepsiți pentru aventurile nocturne, echipa neavând cu cine să îi înlocuiască.

poza SUPEPRPONT PT LINK

Espanyol abordează cu entuziasm această depalsare la Valencia. Dacă vor câștigă meciul, Gâlcă & Co au practic garantată prezența în prima divizie spaniolă și în sezonul viitor. “Este foarte important să câștigăm pentru că am avea o mai mare distanță față de de ultimele locuri și am fi mai liniștiți ” a declarat Gâlcă. “Vom încerca să ținem mai mult de minge, să gândim mai bine fazele de atac pozițional” a completat antrenorul român.

Los Periquitos au patru victorii în ultimele opt meciuri și se află pe poziția a 15-a, cu 35 de puncte. Sâmbătă trecută echipa lui Constantin Gâlcă a făcut un meci bun cu Atletico Madrid. Espanyol a condus prin golul lui Pape Diop, dar Fernando Torres a egalat înainte de pauză, iar în a doua parte Griezmann & Co au marcat din nou și au luat toate cele trei puncte.

Espanyol nu se poate baza pe fundașul Arbilla, accidentat și operat în această săptămână. Revine după suspendare un om important, mijlocașul Hernán Pérez.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Levante: Mariño; Jefferson Lerma, Feddal, Medjani, Juanfra; Simao Mate, Verza, Verdú, Morales; Rossi, Deyverson.

Espanyol: Pau López; Javi López, Álvaro González, Enzo Roco, Rubén Duarte; Óscar Duarte, Diop, Victor Sánchez; Asensio, Abraham, Gerard Moreno.

Ponturi pariuri fotbal – Levante vs Espanyol

Victorie Espanyol, 2 solist, cota 3.00 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Sansa dubla X sau 2, cota 1.60 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Gol marcat minutele 76-final, DA, cota 2.15 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

 

One Response

Leave a Reply