Ponturi pariuri fotbal – Laval vs Sochaux

Ponturi pariuri fotbal – Laval vs Sochaux

Este un meci important pentru Les Tangos care primesc vizita unei echipe care se lupta și ea pentru evitarea retrogradării. Les Lionceaux vin cu speranța unei victorii și trag cu ochiul și la celelate dueluri ale etapei. Laval sau Stade Lavallois suferă neașteptat de mult în actualul sezon, iar Sochaux este întruchiparea tregediei. “Suntem în stare de meciuri mai bune, putem mai mult” – este discursul comun al celor două echipe, dar cineva trebuie să le explice că trebuie să și marcheze dacă vor să câștige un meci. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Laval vs Sochaux, Franța, Ligue 2, etapa cu numărul 33, 8 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Este un final de sezon teribil in Ligue 2! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Fără victorie de 11 etape în Ligue 2, Laval coboară vertiginos în clasament și se află pe locul 14 la doar 5 puncte de zoan retrogradării. Les Tangos au revenit și la obiceiul de a nu înscrie și au “legat” două înfrângeri clare, la rând. A fost un 0 la 3 cu Valenciennes și 0 la 2 cu Le Havre în week-end-ul trecut.

Antrenorul Denis Zanko speră la o evoluție mai bună azi, poate chiar peste cea din partida cu Tours. Golgeterul Rachid Alioui, Duckens Nazon și veteranul Julien Viale vor juca titulari în atac, într-o formulă destul de ofensivă, care nu a funcționat însă în meciul cu Valenciennes. Lipsește puternicul fundaș central Djibril Konaté, accidentat. Atacantul Alassane N’Diaye, ieist complet din formă a fost lăsat în afară lotului.

Linia mediană ar putea fi prinicipalul avantaj al gazdelor. Les Tangos se pot baza pe jucători de calitate precum Hassane Alla, César Zeoula, Adrien Monfray sau Anthony Gonçalves, revenit după suspendare.

Ponturi pariuri fotbal - Laval vs Sochaux

Aflată pe primul loc retrogradabil, 18, Sochaux se lupta în continuare pentru a nu ajunge în național. Echipa are 3 partide fără înfrângere în Ligue 2. Contabilizăm aici victoria cu 1 la 0 cu Le Havre și două remize cu Evian și Nîmes, ambele meciuri încheiate 0 la 0.

Antrenorul Albert Cartier s-a arătat încântat de faptul că echipa sa nu a mai primit gol de 3 partide. Greu de spus dacă este un motiv de bucurie, jocul arătat fiind unul în care lipsește ceva, chiar fotbalul uneori. Jucătorii par lipsiți de încredere, nu au libertate în joc și în faza ofensivă parca nu mai au oxigen.

Pentru Sochaux urmează și câteva meciuri cu echipe din “zona neutră” precum Auxerre, Brest sau Ajaccio, dar punctele pierdute cu Evian, Nîmes, Paris FC sau Creteil vor conta enorm. Pentru meciul de azi lipsesc fundașul titular  Jérôme Onguéné și Yanis Mbombo în atac. Revine Raphaël Caceres în linia ofensivă.

!Citeste aici avancronica partidei Ajaccio vs Red Star!

Ponturi pariuri fotbal – Laval vs Sochaux

Meci nul X solist, cota 2.85 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Sansa dubla 1 sau X, cota 1.50 la NetBet care va oferă meciul transmis in direct la live tv si bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Gol marcat Laval, cota 1.51 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply