Ponturi pariuri fotbal Jupiler League – Anderlecht vs Gent

Ponturi pariuri fotbal Jupiler League – Anderlecht vs Gent

Duminica incepand cu ora 15.30, Anderlecht va primi pe Stade Constant Vanden Stock in cadrul rundei cu numarul 6 din play-off-ul belgian, vizita campioanei in exercitiu, Gent. Ponturi pariuri fotbal Jupiler League – Anderlecht vs Gent in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Jupiler League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Jupiler League - Anderlecht vs GentLupta mare in play-off-ul belgian prieteni !! Club Brugge, Gent si Anderlecht, fix in aceasta ordine, lupta pentru titlu in Jupiler League. In acest moment Anderlecht si Gent sunt la egalitate de puncte 38, in timp ce Club Brugge, liderul momentului din play-off este la doar 3 puncte in fata si va avea meci pe teren propriu cu incomoda Genk.

Un succes al Anderlecht-ului coroborat cu infrangerea celor de la Brugge, ar face ca cel putin pentru o etapa, formatia gazda de duminica sa egaleze Brugge-ul in clasament, insa va ramane in spatele acesteia datorita golaverajului inferior. Bine, acum daca Anderlecht va face vreun meci nebun pe care sa il castige cu 4-0 sau 5-0, atunci gazdele vor trece pe primul loc datorita golaverajului superior fata de cel al liderului. Insa o infrangere coroborata si cu victoria celor de la Club Brugge, ar scoate cu siguranta Anderlecht-ul din cursa pentru titlu, cele 6 puncte care se vor pune intre ea si Club Brugge fiind greu de recuperat in ultimele 4 etape ramase din actuala stagiune.

Ponturi pariuri fotbal Jupiler League - Anderlecht vs Gent

In aceeasi situatie se afla si actuala campioana a Belgiei, orice rezultat in afara victoriei pe  Stade ConstantPonturi pariuri fotbal Jupiler League - Anderlecht vs Gent Vanden Stock, coroborat cu un succes al Brugge-ului eliminand-o din cursa pentru titlu pe echipa oaspete, Anderlecht si Club Brugge ramanand singurele in lupta pentru titlu in Jupiler League. Si victoria coroborata cu infrangerea liderului nu o va putea urca pe Gent pe locul 1 in play-off, doar daca, exact ca si in cazul Anderlecht-ului, se va impune de o asa maniera incat sa depaseasca actualul lider la golaveraj, daca nu aceasta va ramane pe locul secund datorita golaverajului inferior.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Jupiler League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

In meciurile cu echipele puternice ( ex. Club Brugge, Gent sau Genk ), formatia gazda intotdeauna a fost precauta, preferand mai intai sa nu ia gol decat sa inscrie. Victoriile, daca au venit si cand au venit, au fost scurte, italienesti, gen 1-0, 2-1 sau 3-2, rezultate care ar putea fi repetate si duminica, avand in vedere miza duelului de pe Stade Constant Vanden Stock. La prima vedere Anderlecht ar pleca cu prima sansa in primul rand datorita terenului propriu si statisticii care ii este net favorabila, insa dupa infrangerea umilitoare de la Oostende din runda precedenta, sansele ca formatia gazda sa iasa victorioasa in duelul de duminica scad catusi de putin.

Ponturi pariuri fotbal Jupiler League – Anderlecht vs Gent

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.70 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Scor corect – sa se inregistreze in orice moment al meciului : 1-1 @ Cota 2.37 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply