Ponturi pariuri fotbal Italia – Empoli vs Sampdoria

Ponturi pariuri fotbal Italia – Empoli vs Sampdoria

“Soprattutto davanti al proprio pubblico” – cam așa văd fanii lui Empoli meciul de azi și speră la o victorie care să scoată echipa din criză. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal Italia – Empoli vs Sampdoria, etapa a 29-a din 12 martie, avancronică și pronosticuri.

Este un meci tare din Serie A! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Locul 11 în Serie A, Empoli are trei puncte avams față de Sampdoria, aflată pe poziția a 13-a. Azzurri sunt într-o pasă extrem de proasta și au noroc cu punctele acumulate în prima parte a sezonului. Clubul toscan are o serie de 9 meciuri fără victorie, cu patru remize și cinci înfrângeri. Ultimele patru etape au însemnat tot atâtea eșecuri, 1 la 2 cu Frosinone, 2 la 3 cu Sassuolo, 1 la 3 cu Roma și 0 la 1 cu Genoa diminica trecută.

Sampdoria știe foarte bine prin ce trec adversarii de azi dupa ce a avut și ea o serie de 8 partide fara victorie ( șase remize și două înfrângeri). I Blucerchiati și-au revenit de două etape și au obținut două victorii. Doriani au trecut pe teren propriu cu 2 la 0 de Frosinone și au câștigat la Verona cu 3 la 0.

Empoli are absențe importante în defensivă. Lorenzo Tonelli este suspendat, iar Uros Cosic,adus în această iarnă de la Frosinone, este accidentat. Sârbul a apucat să joace doar în trei meciui pentru Empoli. Manuel Pucciarelli a fost menajat la antrenamente și se speră în utilizarea lui în meciul de azi. Saponara este recuperat și revine în lot la fel ca și fundașul stânga, Mario Rui.

Sampdoria are lotul aproape complet. Mijlocașul Carlos Carbonero este singurul absent pentru meciul de azi. Revin și talentații tineri David Ivan și Joaquin Correa precum și polivalentul Jacopo Sala.

Ponturi pariuri fotbal Italia – Empoli vs SampdoriaEmpoli este într-o situație foarte grea, cu mari probleme în ccea ce privește jocul echipei. Tripleta Saponara-Maccarone-Pucciarelli este lăsată singură în ofensivă și fără prea multe baloane utile, jocul gândit de Marco Giampaolo fiind citit deja de către adversari. Problemele au apărut și la nivelul defensivei unde Tonelli este în scădere de formă și s-a și ales cu o eliminare în partida cu Sassuolo. Un element pozitiv în turul campionatului, apărarea a clacat în ultima perioadă încasând 5 goluri de la Napoli si câte 3 de la Sassuolo și Roma.

Mizeaza aici pe favorita ta in Empoli vs Sampdoria si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Ponturi pariuri fotbal Italia – Empoli vs SampdoriaEficiența atacului a scăzut teribil. În remiza de la Florența din luna noiembrie Empoli marca două goluri din patru șuturi la poartă. În eșecul cu Frosinone de acum o luna echipa lui Giampaolo a marcat un gol din 22 de șuturi spre poartă, iar in meciul cu Genoa din etapa trecuta mingea trimisa de atacntii lui Empoli a ajuns afara din stadion…

O retrogradare pare puțin probabilă, dar finalul de sezon va fi unul cu probleme. De notat faptul că antrenorul are în continuare susținerea conducerii – dacă era Zamparini președinte la Empoli…

Primul 11 ar putea fi următorul:

Empoli : Skorupski; Laurini, Costa, Ariaudo, Mario Rui; Zielinski, Paredes, Croce; Saponara; Maccarone, Pucciarelli.
Pe bancă: Pelagotti, Camporese, Bittante, Zambelli, Maiello, Dioussé, Buchel, Krunic, Mchedlidze, Piu, Livaja

Sampdoria : Viviano; Cassani, Ranocchia, Moisander; De Silvestri, Fernando, Soriano, Dodò; Alvarez; Correa, Quagliarella.
Pe bancă: Puggioni, Sala, Silvestre, Pereira, Diakitè, Palombo, Lazaros, Barreto, Ivan, Cassano, Muriel, Rodriguez.

În partida din tur scorul a fost egal, 1 la 1 cu Eder și Pucciarelli marcatori și cu o sumedenie de cartonașe galbene și o eliminare pentru senegalezul Assane Dioussé.

Ponturi pariuri fotbal Italia – Empoli vs Sampdoria

Meci nul, X solist, cota 3.60 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Șansă dublă X sau 2, cota 1.68 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Sampdoria va castiga cel putin o repriza, cota 2.25 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 ron.

 

Leave a Reply