Ponturi pariuri fotbal – Independiente Santa Fe vs Corinthians

Ponturi pariuri fotbal – Independiente Santa Fe vs Corinthians

Avem o întâlnire extrem de interesantă între Independiente Santa Fe și Corinthians în grupa 8 din Copa Libertadores. Este un meci fără o favorită clară, cu un lejer avantaj pentru gazde pe fond tactic plus factorul altitudine – Bogota se află la circa 2.600 de metri peste nivelul marii. Estadio Nemesio Camacho, cunoscut că El Campin va fi plin, cu peste 30.000 de fani gata să îi susțină pe Los Cardenales. Să notăm și micile “răutăți” ale gazdelor. Administratorul stadionului din Bogota le-a limitat inițial antrenamentul brazilienilor, obligându-i să părăsească stadionul după doar 35 de minute… Zgribuliți și plouați băieții de la Corinthians au revenit ulterior pentru un antrenament complet. La ora meciului vor fi circa 11 grade și probabil va ploua. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Independiente Santa Fe vs Corinthians, Copa Libertadores, grupa a 8-a, etapă cu numărul 5, 6-7 aprilie, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favoritii tai din Copa Libertadores, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Independente are 7 puncte in grupa a 8-a, cu șanse de a se califica in etapa următoare. Cu nouă puncte, Corinthians este lider, urmata de Santa Fe și de Cerro Porteno din Paraguay, care are tot 7 puncte. Deja eliminat și fara pretentii este clubul chilian Cobresal.

Santa Fe si-a îmbunătățit punctajul in campionatul columbian, după ce a câștigat două partide restanta. Los Leones se afla pe pozitia a cincea in Apertura 2016, dar acum sunt din nou concentrati pe Libertadores.  Tehnicianul Alexis Garcia a preluat echipa de circa 3 saptamani dupa ce uruguayanul Gerardo Pelusso a intrat in conflict cu fanii si jucatorii, in special cu vedeta argentiniana Omar Perez. Pelusso a fost demis, iar echipa pare sa fie intr-o forma buna.

Garcia este un antrenor mult mai preocupat de tactica, de asezarea in teren si se impune in vestiar. Omar Perez nu a mai protestat pentru ca a fost rezerva la ultimul meci, ba chiar a intrat cu sarcini clare de a recupera mingea si de a-i sustine pe Baldomero Perlaza si Carlos Ibarguen in ofensiva. „Sarcina lui Omar a fost sa îl sprijine pe Baldomero, noi jucând fără un numar 9 veritabil. Acum echipa este concentrata pe jocul din Libertadores, o partida pe care Santa Fe trebuie să o câștige “ a declarat Alexis Garcia citat de eluniversal.

Ponturi pariuri fotbal - Independiente Santa Fe vs Corinthians  Revin in lot jucatori importanti precum fundasul dreapta Yerry Mina, accidentat la lotul de tineret al Columbiei, Antonhy Otero in atac și Sergio Otálvaro in defensiva.

El profe García nu se poate baza pe fundasul Leyvin Balanta si nici pe mijlocasul Juan Daniel Roa. Columbienii au jucat două meciuri din Libertadores pe El  Campin,  obținând o remiza cu Cerro Porteno, 0 la 0 și o victorie cu 3 la 0 in fata Cobresal.

Stilul este unul compact și ordonat atunci când joacă acasă, fiind cunoscuti pentru ca atacă si se apară in bloc și primesc foarte puține goluri. Los Cardenales vor să își ia revanșa dupa înfrangerea cu 1 la 0 suferită in Brazilia.

Ponturi pariuri fotbal - Independiente Santa Fe vs Corinthians

Corinthians are 9 puncte, scopul lor fiind  de a lua macar un pucnt care sa le asigure practic loculul în etapa următoare. El Timao a reușit să câștige cu 1 la 0 in fata lui Cobresal în Chile, a învins cu 1 la 0 pe Santa Fe în Brazilia și tot cu 1 la 0 pe Cerro Porteno. In deplasarea din Paraguay  brazilienii au cedat cu 3 la 2 dupa ce au condus cu 1 la 0 la pauză.

Conrinthians are capacitatea de a obține cele trei puncte. Va fi dificil, dar noi venim cu dorinta de a câștiga meciul și de a ne asigura calificarea dintr-o grupa foarte echilibrata” a declarat atacantul paraguayan Angel Romero.

Rodriguinho este principala absenta pentru antrenorul Tite. Locul lui va fi luat de către Elias, revenit si el dupa o accidentare.  Mijlocasul, care a ratat si convocarea la nationala, a jucat primul meci dupa doua luni chiar duminică în Derby Paulista in care Corinthians care a pierdut cu 1 la 0 împotriva lui Palmeiras.

Pariază aici pe meciurile din Copa Libertadores – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, partidele la live tv, platforma de mobil și cote excelente!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Independiente Santa Fe : Robinson Zapata; Almir Soto, Héctor Urrego, William Tesillo, Cristian Borja; Yeison Gordillo, Baldomero Perlaza, Luis Manuel Seijas, Jonathan Gómez; Anthony Otero, Carlos Ibargüen.

Corinthians : Cássio; Fagner, Felipe, Yago, Uendel; Bruno Henrique; Giovanni Augusto, Elias / Maycon, Guilherme, Lucca; André / Angel Romero.

Ponturi pariuri fotbal – Independiente Santa Fe vs Corinthians

Victorie Independiente Santa Fe, 1 solist, cota 2.35 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Total goluri Santa Fe, peste 1,5, cota 2.25 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total goluri, peste 1,5, cota 1.42 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Scor exact, 2 la 0, cota 8.50 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

 

Leave a Reply