Ponturi pariuri fotbal – Independiente Santa Fe vs Cobresal

Ponturi pariuri fotbal – Independiente Santa Fe vs Cobresal

Cerro Porteno, Corinthians, Santa Fe și Cobresal se “duelează” în grupa 8 din Copa Libertadores. Azi avem un meci extrem de interesant între columbieni și chilieni. După trei etape, Cobresal este singură echipă care nu a fost în stare să câștige vreun punct. Ne reîntâlnim cu Robinson Zapata, fostul portar al Stelei evoluând acum la Independiente. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Independiente Santa Fe vs Cobresal, etapă a patra, faza grupelor 15-16 martie, avancronică și pronosticuri.

Este deja momentul clarificarilor in Copa Libertadores! Nu ezita, mizeaza aici pe favoritii tai si profita de 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Cele două echipe s-au întâlnit acum o săptămâna în runda a treia din Copa Libertadores. Santa Fe a făcut o plimbare utilă până în inima deșertului Atacama și au obținut o victorie care le-a oferit șansă de a se relansa în cursa de calificare.

Stadionul „El Cobre” este situat în El Salvador, departe de orice oraș chilian important, în deșertul Atacama. Rețeaua urbană a apărut în jurul unor mine de cupru – “cobre” în spaniolă, de unde și numele echipei. Los Cardenales au controlat jocul și au dominat copios prima repriză. Într-un stil de mare echipă, columbienii au marcat de două ori și au intrat liniștiți la pauză.

Cobresal a lăsat o impresie tristă, de neputință mai ales că adversarii au evoluat în zece oameni după eliminarea atacantului Carlos Ibargüen. Pe final de meci Los Mineros au reușit să înscrie, dar meciul s-a încheiat cu o victorie pentru Zapata & Co.

Cobresal 1 – 2 Independiente Santa Fe Copa Libertadores 2016 – YouTube [360p]

Independiente Santa Fe are 4 puncte în grupa din Libertadores. Echipa a pierdut două puncte acasă cu Cerro Porteno și a cedat cu 1 la 0 la Corinthians. În competita internă, Santa Fe a fost învinsă în ultimul meci, în deplasare de Independiente Medellin cu 2 la 1. În clasamentul din Apertura 2016 ei au strâns doar nouă puncte după șapte partide.

Cobresal are 3 înfrângeri la rând în Libertadores și riscă să fie eliminată din competiție. Câștigător al Clausura 2015 pentru prima dată în istoria sa, El Cobre are acum o evoluție modestă și a câștigat doar 9 puncte din 27 posibile. În ultima etapă echipa a reușit să se impună totusi in deplasare, la Audax Italiano, cu 1 la 0.

Mizeaza aici pe spectacolul din Copa Libertadores si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Primul 11 ar putea fi următorul:

Independiente Santa Fe: Robinson Zapata; Jaime Barreiro, Yerry Mînă, William Tesillo, Christian Borja; Yeison Gordillo, Sebastian Salazar, Juan Daniel Roa, Luis Manuel Seijas; Antony Otero, Jonathan Gómez

Cobresal: Sebastián Cuerdo; Patricio Jerez, Flavio Rojas, Diego Silva, Alejandro López ; Israel Poblete, Jorge Acuña, Pablo González, Víctor Hugo Sarabia; Johan Fuentes, Javier Grbec.

Ponturi pariuri fotbal – Independiente Santa Fe vs Cobresal

Pariu multiplu scor exact 1-0, 2-0,3-0, cota 1.95 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

1 solist la pauza, cota 1.73 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Gol marcat in ambele reprize, DA, cota 1.75 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

 

Leave a Reply