Ponturi pariuri fotbal – Gimnasia La Plata vs Quilmes

Ponturi pariuri fotbal – Gimnasia La Plata vs Quilmes

Avem un meci foarte interesant în La Plata pe stadionul de lângă fabulosul parc Paseo del Bosque – are circa 70 de hectare cu gradina botanică și zoologica, un lac superb, muzeu, amfiteatru, observator astronomic, adică tot ce nu avem noi în vreun parc din România! Estadio del Bosque este “casa” celor de la Gimnasia y Esgrima La Plata, GELP, care primesc azi vizita lui Quilmes. Ponturi pariuri fotbal - Gimnasia La Plata vs QuilmesEste un meci important pentru că este debutul noului antrenor, Gustavo Alfaro. Situația este tensionată. Fanii au cerut demisia președintelui Daniel Onofri, protestând și față de demiterea fostului antrenor, Pedro Troglio. Este exact povestea sezonului pentru GELP care trebuie, din nou, să confirme. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Gimnasia La Plata vs Quilmes, Argentina, Campeonato de Primera División 2016, etapa cu numărul 9, 4-5 aprilie 2016.

 

Mizeaza aici pe favoritii tai din Argentina, ai meciurile la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Gimnasia La Plata are 13 puncte și ocupă locul 6 în grupa A din Torneo Transicion. În opt jocuri GLP a câștigat patru, a remizat o dată și a pierdut trei, marcând nouă goluri și primind zece. El Lobo vine după o victorie cu 1 la 0 în depalsarea de la Arsenal de Sarandi, un rezultat care a stopat seria negativă de trei partide fără victorie. Andres Yllana a fost soluția temporară în locul lui Pedro Troglio, înlocuit de Gustavo Alfaro.

Dacă va câștiga azi, Gimnasia va ajunge pe locul al treilea în grupa, la numai 2 puncte de locul doi ocupat de Rosario. Pe teren propriu, El Lobo a jucat a jucat trei partide din care a câștigat două și a remizat într-una. Acasă, GLP are o medie de 1.33 goluri marcate pentru 0,67 primite.

Gustavo Alfaro urmărește întărirea defensivei și încearcă o schemă nouă de joc cu Oliver Benitez în centrul defensivei, Matias Noble pe partea dreaptă și Alvaro Fernandez în centrul liniei de mijloc. Atacantul Antonio Medina, un posibil titular este indisponibilă azi din cauza unei tendinite. Nicolas Mazzola este și el indisponibil find operat din cauza unor probleme la genunchi.

Ponturi pariuri fotbal - Gimnasia La Plata vs Quilmes

Quilmes vine motivată după ce a învins în depalsare cu 2 la 1 pe Velez Sarsfield. Echipa a obținut astfel a doua victorie la rând după ce a învins “acasă” pe San Lorenzo cu 3 la 0. El Cervecero a început să-și revină după un start foarte slab de sezon și își propune să rămână în afara zonei de retrogradare.

Quilmes are 10 puncte în acest moment și ocupă poziti a zecea. Echipa a câștigat două partide, a remizat de patru ori și a pierdut în două meciuri, marcând 14 goluri pentru 16 încasate. Se remarcă formă bună în ultimele 3 deplasări cu două egaluri și o victorie. Rescaldani este în mare formă cu șase goluri marcate și se remarcă și mijlocașii Sebastian Romero și Matias Morales ambii cu câte două pase decisive.

Antrenorul Alfredo Grelak nu poate conta pe doi oameni importanți în defensivă. Gaston Bottino are o glezna luxata încă din meciul cu Velez, iar Maximiliano Paredes și-a fracturat clavicula la antrenamente și va lipsi și el cel puțin o luna. Problemele financiare pe care vi le-am prezentat în avancronicile trecute continuă, iar jucătorii au făcut antrenamnetele mai mult de formă. Conducerea clubului a promis că va plăti restanțele pentru noiembrie și decembrie, lucru care se lasă încă așteptat…

!Cititi aici informatiile complete despre structura actualului sezon din Argentina!

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Gimnasia La Plata : Enrique Bologna; Facundo Oreja, Maximiliano Coronel, Oliver Benítez, Matías Noble; Facundo Castillón, Fabián Rinaudo, Lorenzo Faravelli,  Maximiliano Meza; Walter Bou, Federico Rasic.

Quilmes: Silvio Dulcich; Damián Malrrechauffe, Alan Alegre, Ignacio Celaya, Leonel Bontempo; Daniel Imperiale, Rodrigo Braña, Miguel Calello, Sebastián Romero; Ezequiel Rescaldani, Federico Andrada.

Ponturi pariuri fotbal – Gimnasia La Plata vs Quilmes

Meci nul X solist, cota 3.40 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Gol marcat Quilmes, cota 1.55 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Total goluri, peste 2,5 cota  1.98 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Total goluri prima repriza, peste 0,5, cota 1.38 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

Leave a Reply