Ponturi pariuri fotbal – Espanyol vs Celta

Ponturi pariuri fotbal – Espanyol vs Celta

Ce etapă avem în Spania! În La Liga se duce o lupat spectaculaosa pentru titlu, pentru locurile de Europa League și pentru evitarea retrogradării. Constantin Gâlcă și Espanyol întâlnesc azi pe Celta, care ține cu Ponturi pariuri fotbal - Espanyol vs Celtadinții de locul 6. Echipa din Vigo are însă mari probleme de efectiv, antrenorul Berizzo fiind nevoit să cheme doi jucători de la Celta B pentru deplasarea la Barcelona. Gâlcă este din nou presat de rezultate și a evitat să răspundă clar dacă își joacă postul în meciul de azi „Asta este o întrebare pentru cei din conducere. Voi lupta până în ultima zi pentru acest club ” a declarat antrenorul român. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Espanyol vs Celtă, La Liga etapă cu numărul 34, 19 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe o cota de 3.10 pentru Celta castiga si sub 3,5 goluri! Ai bonus de 450 de RON, meciul la live-tv !

Los periquitos nu au reușit să isi asigure locul în prima liga, dar au 7 puncte avans față de primul loc retrogradabil și se află pe poziția a 15-a în clasament. Espanyol se află într-o nouă pasă slabă și vine după infangeri la rând, 1 la 3 cu Atletico Madrid și 1 la 2 cu Levante în week-end.

Espanyol va căuta să obțină o victorie care să liniștească oarecum atmosfera. Orice pas greșit în La Liga este plătit scump în actualul sezon. Echipa lui Constantin Gâlcă a luat doar un punct din ultimele 9 puse în joc și rămâne nesigură în defensivă.

“În ultima etapă obiectivele noastre au fost clare dar am pierdut din cauza lipsei de concentrare. Nimic mai mult. Deci, ce ar trebui să fie clar este că trebuie să fim concentrati la maxim timp de 90 de minute” a declarat antrenorul lui Espanyol. Gâlcă nu poate conta în continuare pe fundașul Arbilla, restul jucătorilor fiind apți pentru meciul cu Celta.

Postul antrenorului român se joacă în meciul de azi. Presa locală susține că duelul cu Celta Vigo ar putea fi ultimul meci pentru Gâlcă la Espanyol, victoria fiind cea care îl poate salva pe român.

Ponturi pariuri fotbal - Espanyol vs CeltaInteresant este că predecesorul său, Sergio González a fost demis după meciul pierdut în decembrie, 1 la 0 la… Vigo. Bilanțul lui Gâlcă pe banca lui Espanyol nu este cu nimic superior celui realizat de Sergio, care oricum avea un atu prin locul 10 ocupat în sezonul 2014-2015. Nu m-ar mira să îl văd pe fostul internațional spaniol, revenind pe banca lui Espanyol. Sergio are și avantajul că este născut la Hospitalet, este apreciat de jucători și suporteri și a jucat și a pregătit echipa Cataluniei.

Ponturi pariuri fotbal - Espanyol vs Celta

Celta Vigo se află pe locul 6 la patru puncte distnta de Sevilla, ajunsă acum pe poziția a șaptea. Los Célticos sunt neînvinși de 5 etape și speră să obțină calificarea în Europa league. Nolito & Co au trecut de Gijon în etapa a 32-a și au remizat 1 la 1 în etapa din week-end contra lui Betis.

“Vrem să urcăm pe locul cinci, dar mai întâi trebuie să ne asigurăm ce se întâmplă cu locul șapte” a declarat antrenorul Eduardo Berizzo. Argentinianul i-a chemat de la echipa secundă pe fundașul Diego Alende și pe mijlocașul Pape Cheikh Diop pentru a completa lotul inițial format din doar 16 jucători. Interesant este că tânărul Diop a debutat în La Liga chiar contra lui Espanyol. Este un jucător foarte talentat care deși este născut în Senegal a jucat deja pentru Spania la U19 și U18.

Celta nu poate conta pe Claudio Beauvue, Néstor Díaz, Fontás, Hugo Mallo și Daniel Wass. Danezul are o gleznă cu probleme, dar Beauvue este grav accidentat. Atacantul venit de la Lyon are tendonul lui Ahile rupt și poate rata finalul de sezon. Echipa din Vigo este însă obișnuită cu astfel de probleme. În ultima perioadă au trecut peste accidentările lui Nolito, Carles Planas sau Pablo Hernández, precum și peste plecarea lui Augusto Fernández la Atletico.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Espanyol: Pau López; Javi López, Álvaro, Óscar Duarte, Rubén Duarte, Diop, Abraham, Victor Sánchez, Hernán Pérez, Asensio, Gerard Moreno.

Celta: Rubén Blanco / Sergio; Jonny, Cabral, Sergi Gómez, Carles Planas, Marcelo Díaz, Pablo Hernández, Bongonda / Radoja, Orellana, Nolito, Aspas.

Ponturi pariuri fotbal – Espanyol vs Celta

Meci nul X solist, cota 3.30 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Celta Vigo castiga o repriza, cota 1.86 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

 

 

 

Leave a Reply