Ponturi pariuri fotbal Eredivisie – PSV Eindhoven vs Ajax

Ponturi pariuri fotbal Eredivisie – PSV Eindhoven vs Ajax

Astazi incepand cu ora 17.45, pe Philips Stadion din Eidhoven, se vor intalni in derby-ul campionatului batav, PSV din localitate si Ajax Amsterdam. Duelul de la Eindhoven va fi condus la centru  B. Kuipers, ajutat la cele doua tuse de catre S. van Roekel si E. Zeinstra. Ponturi pariuri fotbal Eredivisie – PSV Eindhoven vs Ajax in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Eredivisie, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Eredivisie - PSV Eindhoven vs AjaxPremergator duelului din aceasta seara, PSV Eindhoven este lider in primul esalon batav, inca cele doar 66 de puncte acumulate, constituie un avantaj fragil in fata „lancierilor” clasati pe locul secund cu 65 de puncte. O victorie in aceasta seara pentru PSV Eindhoven, cred ca ar insemna in mare parte adjudecarea unui nou titlu de campioana in Olanda, insa un succes al oaspetilor, ar face ca lupta sa fie mai interesanta decat pana in acest moment, Ajax ducandu-se la 2 puncte in fata, obligand astfel PSV-ul la un parcurs fara greseala pana la finalul sezonului.

Superpont Premium, ce amai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

PSV Eindhoven ar putea porni cu prima sansa, asta in principal terenului propriu, poate si moralului Ponturi pariuri fotbal Eredivisie - PSV Eindhoven vs Ajaxdat de victoria din tur obtinuta chiar la Amsterdam cu 2-1, insa sa nu uitam ca PSV vine dupa un meci nebun in UCL contra celor de la Atletico Madrid, meci incheiat abia dupa disputarea a 120 de minute de joc, plus lovituri de departajare, oboseala care s-ar putea putea resimti astazi in jocul gazdelor, lucru de care ar putea profita numai decat Milik & co.

MATCH FACTS

  • Ajax nu a mai pierdut un joc in Eredivisie din decembrie 2015, timp in care a bifat 8 victorii si 2 rezultate de egalitate.
  • La randu-i, PSV Eindhoven nu a mai pierdut un joc in prima liga batava din septembrie 2015, timp in care a bifat 16 victorii si 3 rezultate de egalitate.
  • PSV Eindhoven a pierdut doar un singur meci ( Utrecht ) in ultimele 22 de partide jucate acasa.
  • Ajax Amsterdam a marcat de fiecare data in 17 din ultimele 22 de partide avute pe teren strain.
  • PSV Eindhoven are cea mai buna ofensiva din Eredivisie ( 68 de goluri marcate ), in timp ce Ajax Amsterdam are dea mai buna defensiva din prima divizie batava, datorita celor doar 18 goluri primite.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Eredivisie, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Doar 2 dueluri din ultimele 10 s-au incheiat cu mai putin de 3 goluri marcate, si doar in 3 intalniri din ultimele 10 nu au marcat ambele echipe. Foarte posibil ca si astazi sa avem parte de un duel cel putin la fel ca cel din tur ( Ajax vs PSV 1-2 ), insa dupa cum am mai spus, Ajax datorita saptamanii libere avute, ar putea pleca totusi cu un mic avantaj.

Ponturi pariuri fotbal Eredivisie – PSV Eindhoven vs Ajax

Total goluri marcate – peste 2.5 goluri @ Cota 1.71 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 2.05 –  la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

 

Leave a Reply