Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Wohlen vs Schaffhausen

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Wohlen vs Schaffhausen

Luni incepand cu ora 20.45, Sportzentrum Niedermatten, va fi gazda partidei pe care Wohlen o va avea de disputat in cadrul rundei cu numarul 25 din Elvetia – Challenge League, in compania „lanternei rosii”, Schaffhausen. Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Wohlen vs Schaffhausen in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Wohlen vs SchaffhausenPremergator duelului de pe Sportzentrum Niedermatten, gazdele de la Wohlen ocupau pozitia a 8 a in Challenge League, cele 29 de puncte acumulate in 24 de etape, tinand formatia gazda la 6 puncte peste locul direct retrogradabil in esalonul 3 elvetian, loc ocupat chiar de adversara de astazi, si la 18 puncte in spatele liderului Lausanne.

Fara doar si poate de o promovare nici nu poate fi vorba in tabara gazdelor, insa o clasare in primele 3 echipe ale ligii secunde elvetiene, nu poate fi scoasa absolut deloc din calcule, atata timp cat Winterthur, echipa clasata in acest moment pe treapta a 3 a a podiumului, este la doar 6 puncte distanta, o victorie a Wohlen-ului in acest duel ducand-o pe aceasta pe locul al 7 – lea al clasamentului, la doar 3 puncte in spatele celor de la Winterthur.

Superpont Premium, ce amai buna comunitate de tipsteri si pariori din Romania

Schaffhausen este pe ultimul loc in Challenge League, cele 23 de puncte acumulate, tin oaspetii dueluluiPonturi pariuri fotbal Elvetia - Wohlen vs Schaffhausen de pe Sportzentrum Niedermatten, la doar un punct in spatele primei pozitii salvabile, pozitie ocupata in acest moment de catre Le Mont. Un succes in aceasta partida de la Wohlen ar face ca Schaffhausen sa faca schimb de locuri cu Le Mont, insa chiar daca in afara de acest duel, Schaffhausen mai are o partida restanta de disputat, foarte probabil ca lupta pentru retrogradarea in esalonul 3 elvetian, sa se de-a intre oaspetii de astazi si Le Mont, echipa care ca si Schaffhausen, are un meci mai putin disputat ( mentionam faptul ca la ora redactarii acestui material, Le Mont inca nu jucase cu Xamax ).

Mizeaza acum pe favoritii tai din Elvetia – Challenge League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Fara doar si poate echipa gazda pleaca cu prima sansa in acest duel, insa Schaffhausen, echipa care nu mai bate pe nimeni in Challenge League de 8 etape, si amenintata din ce in ce mai serios cu retrogradarea, sa aiba o tresarire de orgoliu chiar in acest duel, in conditiile in care nici Wohlen nu pare in cea mai buna forma in aceasta perioada, insa dupa cum am mai spus, Wohlen pleaca cu prima sansa, avand la indemana si suportul fanilor de pe Sportzentrum Niedermatten.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Wohlen vs Schaffhausen

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.80 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Wohlen marcheaza peste 1.5 goluri @ Cota 2.20 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri ( Ai BONUS DE BUN VENIT 175 RON doar prin SUPERPONT )

Leave a Reply