Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Wil vs Biel-Bienne

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Wil vs Biel-Bienne

Luni incepand cu ora 20.45, Wil va primi pe Sportpark Bergholz in cadrul rundei cu numarul 27 din Elvetia – Challenge League, vizita celor de la Biel-Bienne, locul 8 in esalonul secund elvetian inaintea acestei runde. Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Wil vs Biel-Bienne in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Wil vs Biel-BiennePremergator rundei cu numarul 27, Wil ocupa pozitia secunda in Challenge League ( Liga a 2 a elvetiana ), cele 44 de puncte acumulate tinand formatia gazda la doar 4 puncte in spatele liderului Lausanne ( mentionam faptul ca la ora redactarii acestui material, Lausanne inca nu jucase cu Chiasso ). O victorie in duelul cu codasa Biel-Bienne, coroborat cu un succes al liderului la Chiasso, ar face ca Wil sa vina la numai un punct in spatele celor de la Lausanne, lupta pentru promovare fiind relansata, asta chiar daca Lausanne ar mai avea o restanta de disputat.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Wil vs Biel-Bienne

De partea cealalta, Biel Bienne, dupa cum am mai spus, era pe locul 8 in Challenge League inaintea acestei etape, cele 30 de puncte acumulate tinand formatia oaspete la doar 3 puncte in fata celor de la Le Mont, echipa aflata pe ultimul loc in clasament, loc ce duce direct in Liga a 3 a elvetiana. O victoriePonturi pariuri fotbal Elvetia - Wil vs Biel-Bienne impotriva celor de la Wil, nu ar aduce mari schimbari in economia clasamentului din Challenge League, intr-adevar Biel Bienne ar urca pana pe locul 6 in clasament, departandu-se astfel la 6 puncte de locul direct retrogradabil, insa doar atat. Un insucces insa, coroborat cu un succes al celor de la Chiasso in meciul cu Lausanne, ar face ca oaspetii de pe Sportpark Bergholz, sa coboare o pozitie in clasament, insa va ramane la aceeasi distanta de 3 puncte fata de Le Mont, ultima clasata.

Din 2008 pana in momentul de fata, s-au disputat 22 de intalniri directe intre cele doua, gazdele de la Wil adjudecandu-si 9 dintre acestea, Biel Bienne impunandu-se in 6 intalniri, alte 7 dueluri incheiindu-se doar la egalitate, 4 dintre ele 1-1, alte 3, 0-0.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Elvetia – Challenge League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Fara doar si poate echipa mai buna este Wil, iar o echipa care-si doreste promovarea si nu mai pierde acasa de 11 partide ( din august 2015 mai exact ), nu ar trebui sa se incurce de mult mai modesta Biel Bienne, chiar daca aceasta nu va fi chiar atat de simplu de batut, in conditiile in care vrea sa se indeparteze de zona locului retrogradabil.

 Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Wil vs Biel-Bienne

Wil marcheaza peste 1.5 goluri @ Cota 1.50 – la NetBet ( ( Deschide aici un cont la NetBet si prinde BONUSUL DE 450 RON )

DE INCERCAT : FC Wil castiga la diferenta de 2 goluri sau mai multe @ Cota 2.00 – la NetBet ( ( Deschide aici un cont la NetBet si prinde BONUSUL DE 450 RON )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri ( Ai BONUS DE BUN VENIT 175 RON doar prin SUPERPONT )

Leave a Reply