Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Schaffhausen vs Winterthur

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Schaffhausen vs Winterthur

Luni incepand cu ora 20.45, Schaffhausen va primi pe Stadion Breite in cadrul epilogului rundei cu numarul 28 din Elvetia – Challenge League, vizita celor de la Winterthur, locul 6 in esalonul secund elvetian inaintea acestei dispute. Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Schaffhausen vs Winterthur in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Schaffhausen vs WinterthurPremergator disputei de pe Stadion Breite, Schaffhausen este pe locul 8 in esalonul secund elvetian, cele 32 de puncte acumulate pana in acest moment tin formatia gazda la 5 puncte in fata celor de la Le Mont, echipa clasata pe singurul loc direct retrogradabil in Liga a 3 a din Elvetia. Un succes in duelul cu Winterthur, ar face ca Schaffhausen sa se departeze la 8 puncte in fata celor de la Le Mont, invinsi duminica acasa de liderul Lausanne, in acest fel facand inca un pas catre salvarea de la retrogradare.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Schaffhausen vs Winterthur

De partea cealalta, Winterthur este pe 6 in Elvetia – Challenge League, cele 35 de puncte acumulate, tin formatia oaspete la 8 puncte in fata aceleeasi Le Mont, un succes impotriva celor de la Schaffhausen, neproducand nicio schimbare in clasamentul celei de-a doua divizii elvetiene de fotbal, intrucatPonturi pariuri fotbal Elvetia - Schaffhausen vs Winterthur Winterthur va ramane pe acelasi loc 6, numai ca va mai pune inca 3 puncte la ecartul care o desparte in acest moment de „lanterna rosie” din Elvetia – Challenge League.

Schaffhausen pare a fi intr-o revenire de forma in acest moment, asta dupa ce pana sa bifeze 3 victorii consecutive in ultimele 3 etape, nu mai castiga cu nimeni in Elvetia – Challenge League de 5 etape. De partea cealalta, Winterthur se afla intr-o forma execrabila, aceasta bifand 3 infrangeri din tot atatea posibile in ultimele 3 etape de campionat, pana si codasa Le Mont a invins cu 2-0 oaspetii duelului de pe Stadion Breite.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Elvetia – Challenge League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Niciuna dintre formatii inca nu este scapata de pozitia direct retrogradabila inca, asa ca ma astept ca fiecare dintre cele doua sa faca in asa fel incat sa-si aproprie victoria care o poate duce cat mai departe in clasament. Binenteles, Schaffhausen pare a fi favorita, in principal datorita terenului propriu si formei de moment, insa sa nu uitam ca Winterthur a marcat de fiecare data pe Stadion Breite, in 10 din ultimele 16 vizite, asa ca ma astept sa o faca si in meciul de luni seara, asta chiar daca la directele jucate la Schaffhausen acasa, conduce echipa gazda cu 10 la 4, alte doua intalniri incheiindu-se la egalitate, o-o si 2-2.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Schaffhausen vs Winterthur

Gol marcat in ambele reprize : DA @ Cota 1.75 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Total goluri repriza a doua – peste 1.5 goluri @ Cota 2.15 – la Sportingbet ( BONUS 250 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri ( Ai BONUS DE BUN VENIT 175 RON doar prin SUPERPONT )

Leave a Reply