Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Schaffhausen vs Lausanne

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Schaffhausen vs Lausanne

Joi incepand cu ora 19.30, Schaffhausen va primi pe Stadion Breite intr-un meci restant din runda cu numarul 22 a celui de-al doilea esalon fotbalistic elvetian, vizita liderului Lausanne. Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Schaffhausen vs Lausanne in articolul de mai jos.

Nu poti rata oferta LUNII ( ATENTIE : Mai sunt doar cateva zile ) – Testeaza GRATUIT Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Schaffhausen vs LausannePe locul 6 este Schaffhausen in Challenge League in acest moment, cele 37 de puncte acumulate in 29 de etape tinand formatia gazda la numai putin de 11 puncte in fata celor de la Biel Bienne, formatia care acum este clasata pe locul direct retrogradabil in esalonul trei elvetian. Nu cred ca este cazul ca gazdele de joi sa-si faca probleme pentru o eventuala retrogradare, insa parcursul bun din ultimele 6 etape ( 4 victorii si doua rezultate de egalitate ) cu siguranta se va vrea continuat si cu liderul din Challenge League.

Fie ca va castiga, va termina la egalitate sau va pierde, Schaffhausen nu va face pasul in fata de pe locul pe care se afla in acest moment, distanta care o separa de locul 5 fiind inaintea disputei de pe Stadion Breite de 5 puncte. Binenteles, un succes inpotriva liderului ar face ca gazdele sa ajunga la 14 puncte fata de pozitia direct retrogradabila si cu 6 etape inainte de finalul sezonului ar putea fi aproape salvati de la retrogradare, insa cu siguranta nu ar spune nu si unui rezultat de egalitate in disputa cu Lausanne, in conditiile in care aceasta este fara doar si poate cea mai puternica echipa din Challenge League.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Schaffhausen vs Lausanne

De cealalta parte, Lausanne conduce detasat clasamentul celei de-a doua divizii din Elvetia, ecartul de 7 puncte pe care-l are in acest moment fata de Wil, ocupanta pozitiei secunde, asigurandu-le un final dePonturi pariuri fotbal Elvetia - Schaffhausen vs Lausanne sezon cat de cat linistit. O victorie joi impotriva celor de la Schaffhausen, ar face ca oaspetii duelului sa se duca la numai putin de 10 puncte in fata celor de la Wil, plus ca Lausanne ar mai avea o restanta de disputat, si odata castigata si aceea restanta, cred ca nu se mai pune problema echipei care va promova in acest sezon in prima liga elvetiana.

Bine, nu stiu daca se mai pune inca de acum, pentru ca Wil are o perioada extrem de slaba, in ultimele 3 runde aceasta castigand doar un singur punct, si coroborat cu cele 7 castigate de Lausanne in aceleeasi 3 runde, moralul adversarilor principali la promovare ai celor de la Lausanne este foarte scazut, vazand cum promovarea este din ce in ce mai departe.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Elvetia – Challenge League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Fara doar si poate ca Lausanne pare echipa mai buna, insa forma gazdelor ar trebui sa de-a de banuit echipei oaspete, formatie care a primit de fiecare data gol in 4 din ultime 5 partide din deplasare. Ce-i drept a si marcat de fiecare data in ultimele 13 deplasari, insa un gol marcat de Schaffhausen, echipa pe val, nu cred ca ar trebui sa mire pe nimeni. Lausanne daca va vrea sa se distanteze in clasament are nevoie neaparat de victorie, asa ca foarte posibil sa avem un meci in care ambele echipe vor marca.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Schaffhausen vs Lausanne

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.68 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Ambele marcheaza & peste 2.5 goluri @ Cota 2.10 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Deschide prin SUPERPONT un cont la agentia de pariuri online Fortuna si poti ajunge la EURO 2016 – Ai si BONUS 175 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT

Leave a Reply