Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Le Mont vs Winterthur

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Le Mont vs Winterthur

Miercuri incepand cu ora 19.30, Le Mont ultima clasata in cea de-a doua liga elvetiana ( Challenge League ), va primi pe Stade Sous-Ville in cadrul unei restante din runda cu numarul 23, vizita celor de la Winterthur, locul 5 in acest moment in Elvetia – Challenge League. Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Le Mont vs Winterthur.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Le Mont vs Winterthur Premergator duelului de pe Stade Sous-Ville, gazdele de la Le Mont, dupa cum am mai spus, sunt ultimele in clasamentul esalonului secund elvetian, cele 24 de puncte acumulate, tin formatia gazda la 5 puncte in spatele celor de la Schaffhausen, prima formatie aflata deasupra „liniei rosii”, o victorie in partida de miercuri seara, apropiind „lanterna rosie” la numai doua puncte de primul loc salvabil de la retrogradrea in cea de-a treia divizie elvetiana.

De partea cealalta, Winterthur este pe un linistitor loc 5 in Challenge League, cele 35 de puncte acumulate pana in acest moment, tinand oaspetii la 10 puncte peste adversara de astazi si la 13 in spatele liderului Lausanne, echipa aflata pe singurul loc ce asigura promovarea in prima liga elvetiana ( Super League ). Un succes in duelul cu Le Mont nu ar aduce mari schimbari in clasamentul din Challenge League, Winterthur urmand sa urce doar pana pe locul 4 al diviziei secunde din Elvetia, depasind in acest fel pe Aarau, echipa care are 36 de puncte, dar va ramane la un punct in spatele locului 3, Xamax, echipa care are acumulate 39 de puncte.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Le Mont vs Winterthur

Si cu un egal Winterthur ar urma sa urce o pozitie in clasament. Va egala la puncte vecina de clasamentPonturi pariuri fotbal Elvetia - Le Mont vs Winterthur Aarau, dar va ramane cel putin pana etapa viitoare in fata sa, datorita golaverajului superior pe care-l au oaspetii duelului de pe Stade Sous-Ville, dar totusi va ramane la 3 puncte in spatele ocupantei locului 3, Xamax.

De 8 ori s-au intalnit cele doua pana acum in dueluri directe, Le Mont adjudecandu-si doua dintre disputele directe, Winterthur 5 dintre acestea, un singur meci incheiindu-se la egalitate, 2-2. Un amanunt interesant, il constituie faptul ca doar in doua intalniri directe s-au inscris mai putin de 3 goluri per meci si tot in 3 intalniri directe nu au marcat ambele, ultima chiar in septembrie anul trecut, atunci cand Le Mont s-a impus acasa cu 1-0.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Elvetia – Challenge League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Fara doar si poate presiunea este pe formatia gazda, echipa care va trebui sa castige neaparat aceasta restanta daca mai vrea sa se salveze de la retrogradare, tocmai de aceea foarte posibil sa asistam la o mai mare daruire din partea celor de la Le Mont, Winterthur fiind cu siguranta multumita si cu un rezultat de egalitate, insa, asta nu inseamna ca nu ar putea marca in poarta unei formatii care a primit 37 de goluri in aceasta stagiune.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Le Mont vs Winterthur

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.76 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Le Mont sa castige @ Cota 3.10 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri ( Ai BONUS DE BUN VENIT 175 RON doar prin SUPERPONT )

Leave a Reply