Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Lausanne vs Aarau

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Lausanne vs Aarau

Luni incepand cu ora 20.45, Lausanne, liderul din cel de-al doilea esalon fotbalistic al Elvetiei, va intalni pe Stade Olympique de la Pontaise in cadrul rundei cu numarul 26 din Challenge League, pe Aarau. Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Lausanne vs Aarau in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Elvetia – Challenge League, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Lausanne vs AarauPremergator diputei de luni seara, Lausanne ocupa pozitia intai in clasamentul celei de-a doua ligi elvetiene de fotbal, cele 47 de puncte acumulate tin formatia gazda la 3 puncte in fata primncipalei urmaritoare in cursa pentru promovare, Wil. 3 puncte par a fi un avantaj fragil pentru liderul Lausanne in aceasta lupta cu ocupanta pozitiei secunde in Challenge League, insa daca tinem cont ca Lausanne are doua meciuri mai putin disputate decat Wil ( cu Aarau si chiar cu Wil intr-o restanta ), atunci putem spune ca Lausanne are prima sansa la castigarea luptei pentru promovare.

Intr-adevar pentru acest lucru va trebui sa treaca atat de Aarau luni seara cat si de Wil in restanta care se va disputa pe 27 mai, insa daca pana la restanta cu Wil, Lausanne va pastra un ecart de cel putin 6 puncte in fata celor de la Wil ( ecart care s-ar face, doar daca Lausanne va invinge luni pe Aarau ), atunci meciul restant dintre cele doua nu va conta absolut deloc.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia - Lausanne vs Aarau

De partea cealalta, Aarau, era pe 4 in Challenge League inaintea acestei etape, o victorie impotrivaPonturi pariuri fotbal Elvetia - Lausanne vs Aarau liderului neputand sa duca formatia oaspete, decat pe locul 3 al clasamentului, asta doar in cazul in care Xamax, nu castiga la Biel Bienne. Daca Xamax va invinge in deplasarea de la Biel, atunci Aarau, si cu o victorie tot nu ar parasi pozitia a 4 a a clasamentului, cele 38 de puncte pe care le-ar acumula in cazul unui succes, tinand formatia oaspete la 9 puncte in spatele liderului Lausanne.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Elvetia – Challenge League, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Fara doar si poate Lausanne are prima sansa in acest duel, iar daca Lausanne isi va castiga toate meciurile de pe teren propriu pana la finalul sezonului si va mai „ciuguli” si din deplasare cateva puncte, atunci cu siguranmta echipa gazda nu va putea rata promovarea in acest sezon, asta chiar daca Wil pare ca se tine scai de echipa de pe Stade Olympique de la Pontaise. Fara absolut nicio sansa la promovare in acest sezon, nu stiu cat de tare se va intrebuinta Aarau pe trenul unei formatii care va intra foarte motivata pentru asi asigura victoria care o va distanta la 6 puncte in fata principalei contracandidate la promovare.

Ponturi pariuri fotbal Elvetia – Lausanne vs Aarau

Lausanne DNB ( W1, V1 – In caz de egalitate miza va fi rambursata ) @ Cota 1.54 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Lausanne marcheaza peste 1.5 goluri @ Cota 2.10 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri ( Ai BONUS DE BUN VENIT 175 RON doar prin SUPERPONT )

Leave a Reply