Ponturi pariuri fotbal – Ecuador vs Paraguay

Ponturi pariuri fotbal – Ecuador vs Paraguay

Vamos la tri” se va auzi din nou pe Estádio Olímpico Atahualpa din Quito. Ecuador este singura din cele zece echipe angrenate în preliminariile mondialului zona CONMEBOL, care are sută la sută procentaj după patru etape, cu victorii importante cu Argentina și Uruguay. Scopul meciului de azi este de al cincilea triumf consecutiv, dar La Tricolor are o serie de probleme de lot. Ponturi pariuri fotbal – Ecuador vs ParaguayLos Guaranis sunt pe locul al patrulea, dar jocul lor este unul inconstant. Această dublă etapă va fi deosebit de importantă pentru Paraguay, care după meciul de azi se vor pregăti pentru întâlnirea cu Brazilia. Cei 2.850 de metri altitudine joacă un rol important și vor conta atât aspectele de ordin fizic cât și cele fotbalistice. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Ecuador vs Paraguay, preliminariile Campionatului Mondial 2018, zona CONMBEBOL, etapa cu numărul 5, 24-25 martie 2016, avancronica și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favorita ta in Ecuador vs Paraguay, ai meciul la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Ecuadorul a atacat feroce preliminariile și conduce clasamentul cu patru victorii în tot atâtea meciuri. În ultimele meciuri din noiembrie 2015 La Tri a câștigat acasă cu Uruguay, 2 la 1 și în deplasare în Venezuela, 3 la 1. Se adaugă debutul răsunător, victorie cu 2 la 0 în Argentina, la Buenos Aires, dublat de victoria de la Quito asupra Boliviei cu același scor. Ecuadorienii au făcut un turneu foarte slab la Copa America, fiind eliminată în primul tur, cu o victorie și două înfrângeri.

Antrenorul argentinian Gustavo Quinteros are cinci jucători importanți absenți. Lista începe cu Felipe Caicedo, cel mai bun marcator al competiției cu 4 goluri. Cvintetul de insdisponibili este completat de către atacantul lui Gremio, Miller Bolaños, de fundașii Jorge Guagua și Norberto Araujo și de mijlocașul Pedro Larrea. Ce doi Valencia, Enner și Antonio au fost convocați, dar problemele medicale nu le permit să fie titulari. Practic va fi game-time decision pentru cei doi.

Ca știre de ultima oră, publicată de site-ul laseleccion.com.ec, Juan Carlos Paredes are și el probleme musculare și poate rata meciul cu Paraguay.

Ponturi pariuri fotbal – Ecuador vs Paraguay

Paraguayul a avut un start interesant, cel puțin prin prisma rezultatelor. La Albirroja vine după un success cu 2-1 împotriva Boliviei la Asuncion, care le-a permis să recupereze de la Lima împotriva celor din Peru, scor 0 la 1. Paraguay a demarat cu un succes contra Venezuelei, 1 la 0, urmat de o remiză în fața Argentinei, scor 0 la 0. Lucas Barrios & Co se află pe locul patru și cu sigurantă nu vor să iasă din TOP 5. La Copa America de anul trecut, echipa condusă de argentinianul Ramon Diaz a terminat pe locul al doilea în grupa lor și au eliminat Brazilia în sferturile de finală. Cu toate acestea, în semifinale au capotat, 6-1, împotriva Argentinei.

Paraguayul nu poate conta pe golgeterii Bobadilla și Nelson Valdez, precum și pe mijlocașii Jonanthan Fabbro și Jonathan Santana. A fost chemat la lot fundașul lui Lanús, Gustavo Gómez care trebuie să îl inlocuiasca pe suspendatul Pablo Aguilar. Nu lipsesc numele cunoscute precum Lucas Barrios, Hernan Perez, Richard Ortíz Néstor Ortigoza precum și noua vedetă de la Gijon, Tonny Sanabria. Juan Manuel Iturbe a decis și el să joace pentru Paraguay, șansele de a prinde naționala Argentinei fiind reduse. Este posibil că între buturi să fie folosit Justo Villar care la 38 de ani are mai multă experiență în meciuri de genul celor jucate la Quito.

Mizeaza aici pe favoritii tai din America de Sud si prinde oferta momentului cu 175  RON bonus exclusiv prin SUPERPONT – ai si bonus de fidelitate si turbo cashout!

Primul 11 ar putea fi următorul:

Ecuador: Alexander Domínguez / Esteban Dreer;  Juan Carlos Paredes, Frickson Erazo, Jorge Guagua, Walter Ayoví; Pedro Quiñónez, Christian Noboa, Fidel Martínez / Antonio Valencia, Jefferson Montero; Juan Cazares, Jaime Ayoví / Enner Valencia

Paraguay: Justo Villar; Bruno Valdez, Gustavo Gómez, Paulo Da Silva, Miguel Samudio; Richard Ortiz, Néstor Ortigoza / Rodrigo Rojas, Derlis González, Edgar Benítez; Jorge Benítez / Lucas Barrios , Darío Lezcano.

Ponturi pariuri fotbal – Ecuador vs Paraguay

Meci nul, X solist, cota 3.60 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Ambele marcheaza, cota 2.40 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Scor exact, 1 la 1, cota 8.50 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Leave a Reply