Ponturi, pariuri fotbal Cupa Ungariei- Debrecen vs Ferencvaros

Maine incepand cu ora 19.00 se desfasoara mansa tur din semifinala Cupei Ungariei pe Nagyerdei Stadion. Debrecen intalneste acasa pe cei de la Ferencvaros. Ponturi, pariuri fotbal Cupa Ungariei in acest articol!

Daca in campionat lucrurile sunt aproape clare, cei de la Ferencvaros vor sa isi asigure si prezenta in ultimul act al Cupei Ungariei. Pentru asta va trebui sa treaca in dubla mansa de Debrecen.

Ca sa ajunga in semifinala cupei, Ferencvaros a trebuit sa treaca in doua manse de Videoton. In turul sustinut pe  Groupama Arena Videoton a optinut o victorie scurta cu 1:0. Ferencvaros a optinut calificarea Sóstói Arena dupa o victorie cu 2:1.

12132415_1026982580691680_70288633480060586_oFerencvaros este in momentul de fata este liderului campionatului maghiar, cu 62 de puncte. Cu 8 etape inainte de final acestia sunt la 12 puncte de locul 2 ocupat de MTK Budapest.

In meciurile din deplasare acestia au acumulat 28 de puncte in 9 victorii un egal si doar 2 infrangeri. Si la golaveraj oaspetii de maine stau foarte bine cu 22 de goluri marcate si doar 5 primite.

Desi forna lor in campionat a oscilat in ultime 4 partide obtinund doar 7 puncte acestia par ca si-au revenit cu ultimele 2 victorii consecutive.

Cu 52 de goluri marcate si doar 12 primite cei de la Ferencvaros au cel mai bun atac si cea mai buna aparare din campionat.

Si in meciurile directe cu adversarii de maine Ferencvaros are un avantaj. In precedentele 5 intalniri acestia s-au impus de fiecare data.

Forma: I V E V V 

De partea cealalta, Debrecen se gaseste in momentul de fata pe locul 4, cu 39 de puncte. Acestia se afla la un punct de locurile 2,3, locuri ce duc in Europa League.

Debrecen a ajuns in semifinala Cupei Ungarirei dupa 2 victorii cu Nyíregyháza. Echipa din Debrecen a castigat in tur cu 2:1, iar de retur a obtinut o victorie clara 5:0.Ponturi, pariuri fotbal Cupa Ungariei

In acest moment titlul pare imposibil de atins astfel singurele obictive le raman atingerea unui loc de Europa League si Cupa Ungariei.

Daca la locurile de Europa League acestia au sanse mari, pentru a ajunge in finala cupei trebuie sa treaca de o dubla grea cu Ferencvaros.

Se anunta un meci cu multe goluri. Debrecen ocupa al 3-lea loc ca atac din campionat, cu 39 de goluri marcate.

In turul campionatului acestia au pierdut 3:0 la Ferencvaros. Iar in ultimele 5 intalniri nu au reusit sa castige nici o partida.

In meciurile de acasa au acumulat 24 de puncte in 7 victorii, 3 egaluri si 4 infrangeri.

Forma: V E V E I

Ponturi Debrecen vs Ferencvaros:

Total goluri- peste 2.5 – Cota 2.15 la NetBet ( Ai Bonus 300 RON doar prin SUPERPONT )

Ferencvaros castiga- Cota 2.10 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Leave a Reply