Ponturi pariuri fotbal Chindia Targoviste vs Baia Mare

Ponturi pariuri fotbal Chindia Targoviste vs Baia Mare

Chindia debutează sâmbătă în play-off-ul Ligii a II-a, cu FCM Baia Mare, pe teren propriu, de la ora 11.00.Ponturi pariuri fotbal Chindia Targoviste vs Baia Mare in acest articol!

Chindia a intrat în play-off de pe locul 2, cu 20 de puncte, cu unul mai puțin decât adversarul din ultima etapă a sezonului regulat, Gaz Metan Mediaș.

Chindiei i-a mers bine în sezonul de primăvară. A învins în șase meciuri și a remizat în două. N-a primit niciun gol. A terminat sezonul de primăvară pe locul 2, cu 52p (40 după scăderea punctelor cu F.C. Caransebeș și F.C. Bihor Oradea).

Târgoviștenii nu își ascund dorința de a forța promovarea, având în acest moment a doua șansă la promovare, dar și din prisma faptului că locul secund le va permite disputarea jocurilor de baraj pentru promovare. Și vor încerca să forțeze victoria chiar pe propriul teren în partida cu FCM Baia Mare.

Antrenorul celor de la Chindia. Nicu Croitoru, are tot lotul la dispozitie. „Este foarte important să câștigăm acest meci și să începem play-off-ul cu dreptul. Nu avem probleme legate de accidentări sau suspendări, așa că vom avea la dispoziție tot lotul de jucători. Ne așteaptă un joc dificil, cu o formație mult întărită în pauza de iarnă”, a prefațat meciul Nicu Croitoru, antrenorul Chindiei.

“Cu Baia Mare e un meci greu, foarte important. Dacă reușim să câștigăm, vom lua o adevărată injecție de moral pentru meciurile următoare.Începem practic un nou sezon, cu zece finale, pentru a împlini dorința unui întreg oraș, promovarea. E un obiectiv măreț, sperăm să putem să îl realizăm”, a vorbit și președintele Chindiei, Marcel Ghergu.

Ponturi pariuri fotbal Chindia Targoviste vs Baia Mare

Baia Mare e aproape, după mulți ani, de revenirea în Liga 1. La începutul campionatului Ligii 2, nou-promovata FCM și-a propus să prindă un loc în play-off și a reușit să își îndeplinească obiectivul.

În prima etapă a play-off-ului FCM Baia Mare se deplasează la Târgoviște, pentru disputa cu ocupanta locului secund în clasamentul intermediar, Chindia Târgoviște. Băimărenii întâlnesc pentru a doua oară în această primăvară echipa antrenată de Nicolae Croitoru, partida de la Târgoviște din 27 februarie 2016, încheindu-se cu victoria gazdelor, 1-0.

În acest sezon, băimărenii au reușit să smulgă un singur punct Chindiei (2-2 la Baia Mare), iar partida de sâmbătă e o bună oportunitate de a întoarce punctele pierdute de FCM Baia Mare. Ne bazăm și pe faptul că băimărenii se simt mai bine în deplasare decât pe propriul teren, pe experiența jucătorilor aduși în această iarnă, dar și pe faptul că în lipsa presiunii rezultatelor echipa lui Dorin Toma va putea etala un joc în viteză, combinativ, cu faze de poartă care să aducă golul.

Cu toate că în sezonul regulat FCM Baia Mare a reușit să obțină doar un punct din cele două partide disputate împotriva celor de la Chindia, jucătorii lui Dorin Toma speră într-o victorie de această dată. „Va fi un joc foarte dificil, cu o echipă foarte bine pregătită din toate punctele de vedere. Ne așteaptă un joc greu. Am făcut doar un punct cu ei în cele două întâlniri, dar pentru mine acum este alt campionat. Este play-off-ul și va fi cu totul altceva. Sperăm să ajungem la Târgoviște liniștiți și noi. Să facem deplasarea într-un mod cât mai profesionist pentru a ne putea bate de la egal la egal cu ei„, a spus Dorin Toma, antrenorul FCM Baia Mare.

„Va fi un meci greu. Sperăm să îl câștigăm, ca și fiecare meci din play-off, la final să vedem ce se va întâmpla. Într-adevăr, cu Chindia am făcut un egal și am pierdut la ei, dar nu cred că ne-au fost superiori. Doar neșansa ne-a făcut să plecăm fără puncte de acolo”, a spus Sergiu Oltean, jucător al FCM Baia Mare, completat de Florin Anițoiu: „Va fi un meci dificil. Avem rezultate negative cu Chindia. Așteptăm să mergem acolo să câștigăm. Nu ne gândim la etapa următoare. Luăm etapă cu etapă și nu vrem să sărim. Ne gândim prima oară la meciul cu Chindia”.

 

„Întotdeauna totul pornește de la o ambiție personală. Am preluat echipa asta în iunie 2014 și am avut imediat obiectiv îndeplinit promovarea în Liga 2, iar acum a doua oară ne-am fixat un obiectiv și l-am îndeplinit și pe acesta. Evident că este o ambiție personală, dar până la urmă nu este o realizare personală. Este o realizare a întregii echipe…  Drumul nostru nu s-a încheiat aici. Încercăm să vedem ce putem să facem mai departe. Poate reușim să aducem o bucurie și mai mare suporterilor din Baia Mare” , declara la sfârșitul partidei cu CSM Râmnicu Vâlcea președintele FCM Baia Mare Cristian Șpan.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Liga a 2-a, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Chiar dacă are probleme de lot, FCM Baia Mare este optimistă și speră să aducă în Maramureș cele trei puncte din meciul cu Chindia. Accidentările se țin lanț de trupa lui Dorin Toma, antrenor căruia îi este greu să alinieze un „11” perfect pentru a ataca meciul de sâmbătă de pe Stadionul „Eugen Popescu”.

Împotriva Chindiei, Dorin Toma nu va putea conta pe serviciile căpitanului Alin Ignea, dar și ale jucătorilor Emil Dică, Răzvan Lupu, Cristian Daminuță, aceștia fiind accidentaț. „Din păcate, încă lista noastră de accidentați este lungă. Încă îi avem accidentați pe Ignea, care este nerefăcut, pe Dică, pe Răzvan Lupu, Daminuță resimte unele probleme și lista mai continuă”, a declarat tehnicianul băimărenilor, Dorin Toma.

FCM Baia Mare începe play-off-ul de pe locul 5, având 17 puncte, iar Chindia are cu trei puncte mai mult ca elevii lui Dorin Toma, 20. Dâmbovițenii ocupă locul 3 în clasamentul play-off-ului Seriei a II-a și visează și ei la promovare.

Iată clasamentul înainte de începerea play off-ului :

  1. Gaz Metan Mediaș 21 pct
  2. Chindia Târgoviște 20 pct
  3. UTA Bătrâna Doamnă 20 pct
  4. FC Brașov 19 pct
  5. FCM Baia Mare 17 pct
  6. CS Mioveni 17 pct
  • locul 1 va promova direct în Liga 1 la finalul play-off-ului
  • locul 2 va juca un baraj cu locul 2 din Seria I, iar câștigătoarea din dubla manșă va juca un nou baraj cu ocupanta locului 12 din Liga 1

 

 

Leave a Reply