Ponturi pariuri fotbal: Chievo vs AC Milan

Ponturi pariuri fotbal: Chievo vs AC Milan

Milan joacă la ora prânzului pe terenul lui Chievo cu gândul de anu pierde din ochi podiumul din Serie A. Infangerea din week-end-ul trecut la Sassuolo a provocat din nou discuții în club și Silvio Berlusconi nu a ezitat să își exprime dezamăgirea. Au revenit zvonurile legat de plecarea lui Sinișa Mihajlovic, în ciuda dezmințirilor date de antrenorul sârb. Rossoneri sunt așteptați cu mare interes de către Mussi Volanti care nu au câștigat decât un meci pe teren propriu în 2016. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal: Chievo vs AC Milan, etapa cu numărul 29 din 13 martie, avancronică și pronosticuri.

Pariază aici pe meciurile din Serie A – ai bonus la deschidere de pana la 150 RON, optiune live, platforma de mobil și cote excelente!

Locul zece în Serie A, la 13 puncte distanță de poziția a șasea ocupată de AC Milan, Chievo vine după un eșec la Napoli în ultima etapă. A fost a patra infrangere în ultimeel cinci partide jucate în deplasare. Echipa din Verona se simte mult mai bine pe teren propriu unde nu au pierdut decât o dată în ultimele șase partide. Genoa a fost totuși singira echipa învinsă pe stadionul Marc’Antonio Bentegodi în anul curent.

După o serie de 12 meciuri fără infangere, Milan a cedat în etapă trecută la Sassulo, 0 la 2. Eșecul cu echipa de pe lcoul șapte în Serie A a fost precedat de două victorii, 1 la 0 cu Torino și 5 la 0 cu Alessandria în Cupa Italiei.

Chievo nu poate conta pe titularii Alessandro Gamberini în defensivă și Roberto Inglese în atac. Mariano Izco este revenit după accidentarea care l-a ținut pe bara din vara trecută încoace,dar nu va putea evolua azi. Revine după suspendare fundașul stânga Gobbi.

Milan nu poate conta pe francezul Mbaye Niang și pe Ricardo Montolivo, ambii accidentați. Reapar în lot fundașul Philippe Mexès și atacantul Luiz Adriano.  Revine și Abate, suspendat în etapă trecută.

Mihajlovic l-a convocat pentru meciul de la Verona și pe tânărul Manuel Locatelli, om de baza la echipa primavera. Rossoneri ar putea miza pe jucătorul de 17 ani în meciul de azi în locul lui Montolivo. Locatelli ar putea face un bun cuplu cu Bonaventura și alături de Donnarumma sau Calabria să se impună în primul 11. De notat că bolivianul Sebastian Gamarra, căpitan la echipa primavera, ar merita și el un loc în lotul echipei de seniori.

Milan este pe punctul de a-și construi o defensivă nouă pentru sezonul viiotr. Plecările lui Alex, Mexes și Zapata sunt aproape sigure. River Plate va “aproviziona” echipa milaneză cu doi jucători, Leonel Vangioni și Emmanuel Mammana. Primul evoluează în banda stânga, iar Mammana ar urmă să fac cuplu cu Romagnoli în centrul defensivei.

Nu rata MEGABONUSUL de 300 RON oferit membrilor Superpont! Mizeaza aici pe meciurile tari din Serie A!

Polivalentul Simone Pepe și atacantul Floro Flores sunt doua elemente extrem de importante la Chievo. Pepe reușește să crească ritmul de joc al echipei gialloblu și chiar dacă nu este capabil să joace un meci întreg poate fi decisiv și în partida de azi. Floro Flores completează excelent o ofensivă cu Meggiorini și Pélissier și trebuie să confirme încrederea conducerii care l-a transferat pentru a acoperi plecarea lui Paloschi.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Chievo : Bizzarri; Frey, Dainelli, Cesar, Gobbi; Castro, Rigoni, Radovanovic; Bîrsa; Meggiorini / Mpoku, Pellissier.

Milan : Donnarumma; Abate, Alex, Romagnoli, Antonelli; Kucka, Bertolacci, Poli /Locatelli ; Honda, Bacca, Bonaventura.

Ponturi pariuri fotbal: Chievo vs AC Milan

Meci nul, X solist, cota 3.30 la Fortuna unde aveti bonus 175 RON doar prin Superpont, turbo cashout, pariu acumulator si cote excelente la live.

Șansă dublă X sau 2, cota 1.26 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

Gol in minutele 76-final, DA, cota 2.20 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Leave a Reply