Ponturi pariuri fotbal Championship – Leeds United vs QPR

Ponturi pariuri fotbal Championship – Leeds United vs QPR

Marti incepand cu ora 21.45, Leeds United va primi pe Elland Road in cadrul rundei cu numarul 40 din Championship, vizita celor de Queens Park Rangers, locul 11 in cel de-al doilea esalon englez inaintea acestei etape. Ponturi pariuri fotbal Championship – Leeds United vs QPR in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Championship, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Championship - Leeds United vs QPRCu 7 etape inainte de finalul sezonului in cel de-al doilea esalon englez, Leeds United ocupa un linistitor loc 14 in Championship, cele 47 de puncte acumulate in 38 de etape scurse de la inceputul sezonului ( Leeds are un meci mai putin disputat ), tin formatia gazda la 10 puncte in fata celor de la MK Dons, formatie aflata pe primul loc direct retrogradabil in League One.

De un loc de promovare nici nu poate fi vorba in acest sezon, echipa gazda aflandu-se la 29 respectiv 26 de puncte in spatele primelor doua locuri din Championship, locuri ocupate de Burnley si Middlesbrough, locuri care asigura promovarea directa in Premier League, si la 17 puncte in spatele celor de la Derby County, echipa aflata inaintea acestei etape pe ultimul loc care asigura prezenta in play-off-ul pentru promovarea in Premier League.

Ponturi pariuri fotbal Championship - Leeds United vs QPR

In aceeasi situatie ca si gazdele de astazi se afla si OPR, chiar daca aceasta este pe 11, insa cele doar 51 dePonturi pariuri fotbal Championship - Leeds United vs QPR puncte acumulate, nu pot decat sa multumeasac formatia oaspete, atata timp cat aceasta se afla la 14 puncte de primul loc direct retrogradabil. Sanse matematice pentru un loc in play-off-ul pentru promovare, pentru QPR inca ar mai fi, aceasta aflandu-se la doar 13 puncte in spatele celor de la Derby County, insa ca si in cazul gazdelor, si oaspetii in acest moment par a fi multumiti cu locul din clasament, o eventuala promovare cu siguranta va fi atacata din sezonul viitor.

Leeds United si QPR, sunt formatiile din Championship cu cele mai multe rezultate de egalitate bifate in acest sezon, 15 oaspetii, 14 gazdele, alaturi de Sheffield, Preston, Fulham si Bolton, echipe care la randul lor au cate 14 rezultate de egalitate bifate in 39 de etape scurse de la inceputul sezonului.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Championship, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Cum meciul de marti seara de pe Elland Road pare a fi unul mai mult de palmares, ar trebui sa ne asteptam ca cele doua formatii sa nu se intrebuinteze prea mult, cel putin in prima repriza, si avand dovada clara a multelor rezultate de egalitate pe care cele doua formatii le-au bifat in acest sezon, nu cred ca ar trebui sa mire pe nimeni daca cel putin pana in minutul 30 vom avea parte de un rezultat de egalitate.

Ponturi pariuri fotbal Championship – Leeds United vs QPR

1X2 Pana in min. 30 : Egal ( X ) @ Cota 1.62 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Leeds castiga & sub 3.5 goluri marcate @ Cota 2.85 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply