Ponturi pariuri fotbal Championship – Ipswich vs Blackburn

Ponturi pariuri fotbal Championship – Ipswich vs Blackburn

Intr-un meci restant din cadrul rundei cu numarul 32 a celei de-a doua divizii engleze de fotbal, Ipswich, va primi pe Portman Road Stadium, vizita celor de la Blackburn. Duelul de la Ipswich – Suffolk va fi condus la centru de I. Williamson, ajutat la cele doua margini de catre M. Foley si J. Smith. Ponturi pariuri fotbal Championship – Ipswich vs Blackburn in articolul de mai jos.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de live-tv pentru Anglia – Championship, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Championship - Ipswich vs BlackburnPe locul 9 este Ipswich in Championship inainte de disputarea acestui duel, cele 55 de puncte pe care in acest moment le are acumulate, tin formatia gazda la numai 4 puncte in spatele ultimei pozitii care asigura participarea in play-off-ul pentru promovarea in Premier League.

Fara doar si poate Ipswich putea sa fie fara probleme in acest moment pe loc de play-off pentru promovare, insa cele 5 infrangeri, 2 rezultate de egalitate si doar 3 victorii obtinute de gazde in ultimele 10 etape de campionat, nu fac altceva decat sa oblige formatia gazda la o evolutie perfecta in restul etapelor ramase de disputat, altfel o promovare in primul esalon englez, va ramane si in acest sezon doar la stadiul de vis.

De partea cealalta, Blackburn se confrunta si ea la randu-i cu probleme mari in a doua jumatate aPonturi pariuri fotbal Championship - Ipswich vs Blackburn clasamentului din Championship, cele doar 43 de puncte acumulate, fac ca formatia oaspete sa ocupe doar locul 16 in Championship, la doar 7 puncte in fata celor de la Rotherham, echipa clasata pe prima pozitie direct retrogradabila in League One.

Pariaza pe meciurile din Championship si nu rata megabonusul de 300 ron oferit membrilor comunitatii SUPERPONT!

Problema oaspetilor in acest sezon a constituit-o fara doar si poate inconstanta de care au dat dovada pe intreg parcursul actualului sezon, acestia alternand victoriile mari cu infrangerile rusinoase, dar si multele rezultate de egalitate pe care le-au bifat, numai putin de 13, 6 dintre acestea doar in deplasare. Deplasari, unde nu s-au descurcat deloc bine oaspetii de astazi, acestia reusind sa castige doar 15 puncte dintr-un total de 51 cate au fost puse la bataie.

MATCH FACTS

  • Blackburn a castigat 3 din ultimele 4 intalniri directe pe care le-a avut in compania celor de la Ipswich, insa pe Portman Road Stadium, nu s-a impus niciodata in cele 5 vizite.
  • O singura data a castigat Ipswich acasa contra celor de la Blackburn, alte 4 intalniri incheiindu-se la egalitate ( 3 cu scorul de 1-1 si una cu scorul de 0-0 ).
  • Ipswich a primit gol de fiecare data in 9 din ultimele 10 jocuri disputate acasa.
  • Blackburn a primit de fiecare data gol in 8 din ultimele 10 meciuri avute pe teren strain, acestia reusind sa marcheze doar in 5 dintre aceste 10 partide din deplasare.
  • Blackburn are al 2 – lea cel mai slab atac in meciurile jucate pe teren strain – doar 13 goluri marcate in 17 partide.

Cea mai buna aplicatie pentru mobil o gasesti la aceasta casa de pariuri

La prima vedere Ipswich pleaca usor favorita in duelul cu Blackburn, asta in principal datorita terenului propriu, dar si din cauza faptului ca oaspetii partidei de astazi nu le prea priesc deplasarile. Foarte posibil ca Ipswich sa se impuna in acest duel, insa cu siguranta Blackburn va da o replica pe masura, un rezultat de egalitate nu ar trebui scos din calcul, cel putin pana la pauza.

Ponturi si pariuri Ipswich vs Blackburn

Ipswich – Handicap asiatic 0 ( In caz de egalitate miza va fi rambursata ) @ Cota 1.68 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Ipswich marcheaza peste 1.5 goluri @ Cota 2.65 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

 

 

Leave a Reply