Ponturi pariuri fotbal Championship – Derby vs Hull City

Ponturi pariuri fotbal Championship – Derby vs Hull City

Marti incepand cu ora 21.45, Derby County va primi pe iPro Stadium in derby-ul rundei cu numarul 40 din Championship, vizita celor de la Hull City, echipa care-si doreste promovarea in Premier League in acest sezon. Ponturi pariuri fotbal Championship – Derby vs Hull City in articolul de mai jos.

Profita de livet-tv pentru Championship, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Ponturi pariuri fotbal Championship - Derby vs Hull CityPremergator duelului de marti seara, Derby County este pe locul 6 in Championship, cele 64 de puncte acumulate pana acum, asigurandu-i formatiei gazda prezenta in play-off-ul pentru promovarea in Premier League. Insa, aceste 64 de puncte par ai fi insuficiente echipei gazda pentru un sfarsit de sezon linistit, atata timp cat Cardiff City, echipa de pe locul 7, primul sub linia echipelor care vor merge in play-off, este la doar 2 puncte in spate.

De partea cealalta, Hull City, dupa ce a fost liderul din Championship pentru o buna bucata de vreme, cu promovarea asigurata in proportie relativ maricica, a inceput sa piarda teren in lupta pentru promovare cu Burnley, Middlesbrough si Brighton. In acest moment, formatia oaspete, este la 7 respectiv 4 puncte in spatele primelor doua clasate, Burnley si Middlesbrough, echipe aflate pe locurile care asigura direct promovarea in Premier League.

Ponturi pariuri fotbal Championship - Derby vs Hull City

Cei drept, Hull City, are un meci mai putin disputat fata de echipele din fata sa, insa fara succese care saPonturi pariuri fotbal Championship - Derby vs Hull City vina imediat, incepand chiar cu meciul de marti seara, o noua promovare in prima liga, va ramane doar la stadiul de vis pentru Hull City, si promovarea mult dorita va trebui amanata pana la anul.

Un lucru interesant, il constituie faptul ca Hull City nu a pierdut niciodata pe iPro Stadium, cele 3 victorii si 2 rezultate de egalitate bifate in 5 vizite, dandu-le un avantaj moral oaspetilor de marti. Numai putin adevarat este si faptul ca Derby County este una dintre cele mai bune echipe pe teren propriu din Championship, cele 10 victorii, 6 rezultate de egalitate si DOAR 3 infrangeri, fiind dovada acestui lucru.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Championship, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Una peste alta vom avea cu siguranta un meci aprig disputat marti seara pe  iPro Stadium, Derby nevrand sa-si piarda locul pe care-l ocupa in acest moment, in timp ce Hull nu are alta varianta daca va vrea sa ramana in plasa locurilor promovabile direct, decat victoria in meciul cu Derby. Derby County are avantajul terenului propriu, insa Hull City, chiar daca nu va reusi sa castige pe iPro Stadium, cred ca va marca cu siguranta cel putin un gol.

Ponturi pariuri fotbal Championship – Derby vs Hull City

Hull City – Handicap asiatic 0 ( In caz de egalitate miza se ramburseaza ) @ Cota 1.79 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Peste 2.5 goluri marcate @ Cota 2.45 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply