Ponturi pariuri fotbal – Cerro Porteno vs Boca Juniors

Ponturi pariuri fotbal – Cerro Porteno vs Boca Juniors

Cerro Porteño și Boca Juniors ne oferă un duel extrem de interesant în optimile din Copa Libertadores. Pe Estadio Defensores del Chaco se înfruntă două echipe care au tras tare pentru a ieși din faza grupelor. Cerro Porteño a obținut calificarea în ultima etapă cu o victorie, 1 la 0 cu Independiente Santa Fe. Boca a terminat prima în grupa 3, dar a avut un start modest și s-a revanșat pe final reușind și un 6 la 2 cu Deportivo Cali. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Cerro Porteno vs Boca Juniors, Copa Libertadores, optimi de finală, meciul tur, 28-29 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri.

Cerro Porteno are o cota de 3.55  la victorie, iar Boca 2.05 – mizati aici pe favorita voastră și primiți Cel Mai Mare Bonus la pariuri, până la 450 RON și câștigați și premii în valoare totală de 10.000 de ron în perioada 21-28 aprilie!

Cerro Porteño vine cu noul antrenor, Gustavo Morínigo care se află la a doau partida în Libertadores. Este o perioada dificilă pentru antrenorul de 39 de ani, carea preluat echipa după demiterea lui César Faríaș, ajuns între timp la The Strongest.

El Ciclón este mai mult o briza în actualul sezon și vine după un eșec în marele derby cu Olimpia, 1 la 2 pe teren propriu. Echipa se află pe locul 6 în campionatul intern la 9 puncte de liderul Sol de América.

Morínigo rămâne fidel deciziei de a nu se baza pe fundașul Fidencio Oviedo și pe mijlocașul Jonathan Fabbro, ambii titulari și oameni forțe în vestiar până la sosirea noului antrenor.

Ponturi pariuri fotbal - Cerro Porteno vs Boca JuniorsFabbro are și sustinerea fanilor, care îl apreciază enorm pe jucătorul cunoscut și pentru faptul că este căsătorit cu vedeta Larissa Riquelme. Cei doi trec printr-o perioada dificilă după ce artista a pierdut o sarcină, lucru care afectează și cariera fotbalistului.

Mediatizatul transfer al atacantului Brian Montenegro este momentan în impas și antrenorul Morínigo se va baza până la urmă in atac pe tripleta Guillermo Beltrán – Luis Leal – José Ortigoza.

Pariaza fara risc pe meciurile zilei din Copa Libertadores! Ai bonus de 250 RON, cu 25% mai mare decat bonusul standard acordat de Sportingbet, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Boca Juniors vine după un 0 la 0 în Superclásico și se concentrează asupra competiției continentale. În meciurile jucate în deplasare în Libertadores, el Xeneize are o singură victorie, 1 la o cu Racing și două remize, 0 la 0 cu Deportivo Cali și 1 la 1 împotriva lui Bolivar.

Boca Juniors nu poate conta pe doi oameni importanti, Andrés Cubas și Fernando Gago ( indisponibil pentru 6 sau 7 luni!), dar au revenit in lot  fundașul Daniel “Cata” Díaz și atacantul Federico Carrizo. Marcelo Meli ar putea fi titular in spatele puternicie linii de atac cu “Apache” Tevez, Nicolás Lodeiro si Cristian Pavón.

Primul 11 ar putea fi urmatorul:

Cerro Porteño: Anthony Silva; Carlos Bonet / Raúl Cáceres, Bruno Valdez, Víctor Mareco, Júnior Alonso; Rodrigo Rojas, Marcos Riveros, Jonathan Santana; José Ortigoza, Guillermo Beltrán, Luis Leal.

Boca Juniors: Agustín Orion; Gino Peruzzi, Daniel Díaz, Juan Manuel Insaurralde,  Frank Fabra; Marcelo Meli, Leonardo Jara,  Nicolás Lodeiro; Cristian Pavón, Carlos Tevez,  Andrés Chávez.

Ponturi pariuri fotbal – Cerro Porteno vs Boca Juniors

Victorie Boca, 2 solist, cota 2.25 la agentia de pariuri online Unibet.

Gol marcat minutele 76-final, DA, cota 2.35 la agentia de pariuri online Netbet.

Ambele marcheaza, cota 2.10 la casa de pariuri online Sportingbet.

 

 

Leave a Reply