Ponturi pariuri fotbal – Carpi vs Empoli

Ponturi pariuri fotbal – Carpi vs Empoli

Avem un meci interesant cu o echipa scăpată de grijile retrogradării, Empoli și alta foarte motivată, Carpi, care se luptă pentru a rămâne în Serie A. Este un meci în care Carpi pleacă favorită și trebuie să profite de acest lucru pentru că urmează partide cu Inter, Lazio și Udinese. Empoli vine cu o defensivă în pioneze, dar linia de mijloc cu Piotr Zielinski și Leandro Paredes este una capabilă să controleze jocul – se adaugă și tripleta Saponara, Pucciarelli, Maccarone. Carpi nu dorește oricum să alerge pe tot terenul si sa construiasca, iar contrele sunt arma favorită. Se anunță un meci foarte bun. Să trecem acum la treabă: Ponturi pariuri fotbal – Carpi vs Empoli, Serie A, etapa cu numărul 35, 25 aprilie 2016, avancronică și pronosticuri. Meciul etapei este cel dintre Roma si Napoli – avancronica partidei este aici.

Aflată pe locul 17 în Serie A, Carpi are o perioada foarte bună care îi permite să se claseze în afara locurilor care duc în liga secundă. Cu 3 victorii în ultimele 6 partide, Biancorossi vin după un 4 la 1 cu Genoa și o remiză, 0 la 0 pe San Siro contra Milanului.

Empoli se află pe locul 11 și este salvată de la retrogadare după ce a câștigat ultimele doau partide jucate pe teren propriu, 2 la 0 cu Fiorentina și 1 la 0 cu Hellas Verona. Saponara & Co au pierdut ultimele 4 meciuri jucate în deplasare.

Carpi are o cota de 1.86 la victorie, iar Empoli 4.40 – mizati aici pe favorita voastră și primiți Cel Mai Mare Bonus la pariuri, până la 450 RON și câștigați și premii în valaore totală de 10.000 de ron în perioada 21-28 aprilie!

Carpi are lotul aproape complet pentru meciul de azi. Lipsesc Eddy Gnahoré, mijlocașul francez este accidentat de ceva timp, fundașul Igor Bubnjić și portarul Željko Brkić.

Empoli nu poate conta pe 3 jucători importanți. Lipsesc portarul titular Łukasz Skorupski și fundași Laurini și Lorenzo Tonelli, toți accidentați. Atacantul croat Marko Livaja este și el indisponibil.

În partida din tur Empoli s-a impus cu 3 la 0 – Maccarone a reușit o dublă, iar Saponara a înscris și el.

Primul 11 ar putea fi următorul:

Carpi: Belec; Zaccardo, Romagnoli, Gagliolo, Letizia; Pasciuti, Crimi / Cofie, Bianco, Di Gaudio; Lollo; Mbakogu

Empoli: Pelagotti; Bittante, Cosic, Costa, Mario Rui; Zielinski, Paredes, Croce; Saponara; Pucciarelli, Maccarone.

Vrei sa afli cum se fac bani din pariuri?! Testeaza GRATUIT Superpont Premium si alatura-te pariorilor de top din Romania!

Ponturi pariuri fotbal – Carpi vs Empoli

Victorie Carpi, 1 solist, cota 1.83 la casa de pariuri online Sportingbet.

Ambele marchează, cota 1.90 la agentia de pariuri online Netbet.

Massimo Maccarone marcator, cota 4.20 la casa de pariuri online Unibet.

Leave a Reply