Ponturi pariuri fotbal –Buzău vs Brăila

Ponturi pariuri fotbal –Buzău vs Brăila

În această seară, de la ora 19.00, Dacia Unirea Brăila, locul al treilea în Seria întâi a Ligii a ÎI-a, joacă în deplasare în compania echipei de pe poziția a opta, Gloria Buzău. Ponturi pariuri fotbal –Buzău vs Brăila in acest articol!

Înaintea deplasării de la Buzău cei de la Brăila se află pe locul a 3-lea în Seria întâi a Ligii a ÎI-a. Etapă trecută aceștia au plecat învinși de la Călărași.

Prima ocazie de gol a aparținut gazdelor, în minutul 13, când Vădrariu a ratat din 5 metri, șutul său este respins de Nită. În minutul 31 Alămi a reluat cu capul din 6 metri, dar portarul Mitrea a reținut mingea.Ponturi pariuri fotbal –Buzău vs Brăila

În minutul 39 a fost rândul brăilenilor să fie aproape de a marca, dar Enciu scăpat singur cu portarul Lungu n-a reușit să-l invingă pe acesta, fostul stelist reușind să retină balonul. Două minute mai târziu Roșu a șutat periculos, din unghi, dar portarul gazdelor a respins mingea. La pauză s-a intrat la scorul de 0-0 și brăilenii sperau să plece cu puncte de la Călărasi.

După pauză, prima ocazie de a marca a aparținut Daciei Unirea Brăila. În minutul 50, Marco Enciu a șutat din 9 metri, dar mingea a lovit bară laterală și a ieșit apoi în afară terenului. În minutul 67, Alămi trage la poartă din 6 metri, mingea îl lovește în mană pe Ivan, care ieșise la blocaj prin alunecare, dar jocul a continuat, în ciuda protestelor gazdelor care au cerut penalty, insă nu putea fi vorba de așa ceva. Două minute mai târziu, V. Andrei a șutat periculos de la 22 de metri, dar Mitrea a respins în corner.

Pe fondul unui joc bun al brăilenilor, în minutul 73, a venit golul Dunării Călărasi. După o centrare de pe dreaptă și o recentrare, mingea a ajuns la Kanda, care a șutat de la marginea careului în stânga portarului Mitrea, reușind să înscrie singurul gol al meciului.

În ultimele 5 etape Brăila a inrezistrat 2 victorii, 2 egaluri și o înfrângere.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Liga a 2-a, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

În 11 meciuri disputate în deplasare Dacia Unirea a acumulat 15 puncte după 4 victorii, 3 egaluri și 4 înfrângeri.

Tehnicianul brăilean a vorbit despre meciul cu Gloria Buzău va fi dificil, insă sambătă Dacia Unirea trebuie să vină cu puncte din această deplasare.

Brăilenii fac deplasarea astăzi fără doi jucători titulari, Ghiocel și Petean, ambii fiind suspendați o etapă pentru cumul de cartonașe galbene. De asemenea, Stănciulescu, Dima și Frunză se resimt după meciul de la Clinceni și asteaptă avizul medicului pentru a ști dacă fac sau nu parte din lotul Daciei Unirea pentru acest meci.

„Mergem să obținem un rezultat pozitiv. Va fi insă un meci dificil pentru că avem destule probleme de lot, Ghiocel și Petean sunt suspendați, Stănciulescu, Dima și Frunză se resimt după meciul de miercuri, dar și cei care vor intră trebuie să demonstreze că merită să facă parte din lotul Daciei Unirea”, a mai spus Pânzaru.

Ponturi pariuri fotbal –Buzău vs Brăila

Înaintea meciului cu Brăila, Gloria Buzău se află pe locul 8 cu 28 de puncte.

Etapă trecută aceștia au terminat la egalitate, 1-1, la Balotesti cu echipă locală.Ponturi pariuri fotbal –Buzău vs Brăila

Echilibrul, datorat mai ales condițiilor precare în care s-a prezentat terenul, s-a rupt spre finalul primei reprize, cînd, după un henț comis în careu de Vlaicu, Claudiu Herea a deschis scorul de la punctul cu var: 1-0. Din fericire pentru echipă buzoiană, gazdele n-au fost în stare de mai mult, iar presiunea ofensivă a buzoienilor a dat roade în minutul 62, cînd Mugurel Dedu a reluat cu capul în plasă,

Pe propiul stadion Buzău e o echipă greu de bătut. În 11 meciuri disputate aceștia au acumulat 19 puncte după 6 victorii, un egal și 4 înfrângeri.

În meciul țur Brăila s-a impuspe propiul teren cu 2-0.

Ponturi pariuri fotbal –Buzău vs Brăila

Braila castiga-  Cota 2.35– la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Leave a Reply