Ponturi pariuri fotbal – Bury vs Gillingham

Ponturi pariuri fotbal – Bury vs Gillingham

Luni, de la ora 17:00, Bury și Gillingham se întâlnesc în etapa cu numărul 39 din League One. Ponturi pariuri fotbal – Bury vs Gillingham in acest articol!

În mare parte, Bury și-a asigurat locul în League One pentru încă un sezon, fiind pe locul 16, cu 50 de puncte, la 12 puncte distanță de zona roșie.

Elevii lui David Flitcroft au remizat in etapa trecută în deplasarea de Blackpool, scor 1-1, Danny Mayor fiind cel care a adus egalarea la doar două minute după ce adversarii deschiseseră scorul.

Astfel, Bury ajunge la 14 rezultate de egalitate în actuala stagiune și la al treilea în ultimele patru jocuri.

Pariaza pe cele mai bune cote din foltbalul englez doar aici 

Așa cum era de așteptat, cele mai multe puncte le-au obținut în întâlnirile de pe teren propriu, 32, acolo unde au o serie de șapte meciuri consecutive fără înfrângere. În 19 partide disputate acasă au câștigat 8 meciuri , 8 le-a terminat la egalitate pierzând doar 3 partide.

În ultimele 4 partide cei de la Bury nau 3 meciuri de egalitate și o înfrângere.

Ponturi pariuri fotbal - Bury vs Gillingham

Gillingham vine tot după o deplasare, în care a pierdut două puncte, după ce a încheiat la egalitate, 1-1 cu Southend, însă, rezultatul a fost de ajuns pentru a urca iarăși pe locul 4, cu 63 de puncte.

Golul reușit de Luke Norris i-a ajutat pe ‘The Gills’ să rămână în fruntea celor mai active ofensive, cu 64 de goluri marcate și să ajungă la cel de-al treilea meci consecutiv fără înfrângere.Ponturi pariuri fotbal- Bury vs Gillingham

De data această vor merge în deplasare și lucrurile se precipită puțin, deoarece acolo nu s-au simțit deloc confortabil în acest sezon, acumulând doar 21 de puncte, fiind fără succes în 2016, interval de timp în care s-au scurs șapte jocuri.

Cei de la Gillingham sunt în creștere de formă. După 3 înfrângeri consecutive au urmat o serie de 2 egaluri și o victorie.

Gillingham ocupa  premergator acestei partide locul 4 cu 63 de puncte. Acestia se afla la 5 puncte de locul 3.

Ponturi pariuri fotbal – Bury vs Gillingham

Total goluri – peste 2.5-  cota 1.95 la casa de pariuri online Netbet

Gillingham castiga-  cota 2.60 la casa de pariuri online Netbet

 

Leave a Reply