Ponturi pariuri fotbal Bundesliga – FSV Mainz vs Augsburg

Ponturi pariuri fotbal Bundesliga – FSV Mainz vs Augsburg

Astazi incepand cu ora 16.30, FSV Mainz va primi pe Coface Arena in cadrul rundei cu numarul 28 din Bundesliga, vizita celor de la Augsburg. Duelul de la Mainz va fi condus la centru de P. Ittrich, ajutat la cele doua tuse de catre G. Kleve si S. Thielert. Ponturi pariuri fotbal Bundesliga – FSV Mainz vs Augsburg in articolul de mai jos.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Bundesliga, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Ponturi pariuri fotbal Bundesliga - FSV Mainz vs AugsburgPremergator duelului din aceasta dupa amiaza, FSV Mainz, este pe 7 in primul esalon german, cele 41 de puncte acumulate, tin formatia gazda la doar un singur punct in spatele celor de la Monchengladbach, echipa clasata pe ultimul loc ce asigura participarea in preliminariile Europa League, si la 4 in spatele celor de la Bayer Leverkusen, echipa clasata in acest moment pe ultimul loc ce asigura prezenta in preliminariile UCL. O victorie astazi, ar face ca Mali & co, cel putin pana maine la meciul celor de la Monchengladbach cu Hertha Berlin, sa urce pe locul 6 in Bundesliga cu 44 de puncte, cu doua mai multe decat Borussia Monchengladbach.

Echipa probabila FSV Mainz  Karius – Brosinski, Balogun, Bell, Bussmann – Baumgartlinger, Latza – Clemens, Malli, De Blasis – Cordoba.

De partea cealalta, fosta participanta in acest sezon in grupele Europa League, trage din greu sa scape dePonturi pariuri fotbal Bundesliga - FSV Mainz vs Augsburg o nedorita retrogradare in 2.Bundesliga. In acest moment ocupa prima pozitie deasupra liniei rosii a clasamentului din Bundesliga, insa cele doar 27 de puncte acumulate, o tin pe Augsburg la  egalitate de puncte atat cu Hoffenheim, cat si cu Eintracht Frankfurt, echipe aflate pe locul de baraj pentru mentinerea in Bundesliga si cel direct retrogradabil in 2.Bundesliga. Insa, doar golaverajul superior, avantajeaza echipa vizitatoare de pe Coface Arena sa ramana deasupra liniei rosii, insa orice insucces astazi, coroborat cu rezultate bune obtinute de principalele urmaritoare, ar face ca cel putin pana runda viitoare, Augsburg sa stationeze pe unul din locurile cu probleme ale Bundesligii.

Echipa probabila Augsburg   Hitz – Feulner, Hong, Klavan, Max – Baier – Kohr – Bobadilla, Koo, Caiuby – Finnbogason.

Donati, Jairo Samperio, D. Parker, Soto, Berggreen si Muto nu vor putea evolua pentru FSV Mainz in duelul de astazi, in timp ce Augsburg va veni pe Coface Arena, fara Oettl, Callsen-Bracker, Framberger, Gouweleeuw, Kurz, Opare, Rieder, M. Uhde, Verhaegh, Ekin, Moravek, Reinthaler, Schuster, Trochowski si Ji.

Profita de livet-tv pentru Bundesliga, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Nu cred ca FSV Mainz ar fi putut avea probleme cu Augsburg si daca acestia aveau intreaga echipa la dispozitie, chiar daca echipa vizitatoare are nevoie de puncte ca de aer, insa acum, in conditiile in care Augsburg va veni fara 15 jucatori, 9 de baza, misiunea Mainz-ului pare din ce in ce mai usoara, asta chiar daca din primul 11 vor lipsi Samperio si Donati.

Ponturi pariuri fotbal Bundesliga – FSV Mainz vs Augsburg

FSV Mainz DNB ( W1, V1 – In caz de egalitate miza va fi rambursata ) @ Cota 1.51 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : FSV Mainz sa inscrie peste 1.5 goluri @ Cota 2.10 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

 

Leave a Reply