Ponturi pariuri fotbal – Brescia vs Crotone – Serie B

Ponturi pariuri fotbal – Brescia vs Crotone – Serie B

Runda cu numarul 31 din Serie B va fi deschisa vineri la Brescia, acolo unde se vor intalni pe Stadio Mario Rigamonti incepand cu ora 21.30, gazdele din localitate si liderul momentului din esalonul secund italian, Crotone.

Intra in cursa pentru fondul de premiere de 200.000 ron si profita de livet-tv pentru Serie B, bonus 250 ron la inregistare si aplicatie pentru iphone!

Brescia vs CrotoneInaintea prologului rundei, Brescia ocupa pozitia a 8 a in Serie B, ultima a echipelor care merg in play-off-ul pentru prmovarea in Serie A, insa cele 45 de puncte pe care deocamdata le are acumulate, nu le ofera deloc gazdelor linistea necesara pentru a aborda finalul sezonului actual de o maniera mai lejera.

Echipa probabila Brescia (4-2-3-1) : Minelli – Venuti, Caracciolo Ant., Calabresi, Racine – Martinelli, Mazzitelli – Kupisz, Morosini, Embalo – Caracciolo And. (Geijo).

Pozitia Bresciei este amenintata in acest moment de Bari, Trapani, Perugia si Avellino, formatii clasate in imediata apropiere a locului gazdelo de astazi, si chiar daca sunt la distanta de un punct, 4 respectiv 5 puncte in spatele Bresciei, acestea sunt gata in orice moment sa profite de eventualii pasi gresiti facuti de aceasta, pentru ai fura locul care duce in play-off.

Citeste aici si avancronica partidei St. Pauli vs Paderborn din 2.Bundesliga

De partea cealalta, Crotone este lider in Serie B, cele 63 de puncte pe care le are in acest moment, facandBrescia vs Crotone ca oaspetii duelului de pe Stadio Mario Rigamonti sa para scapati deja spre o promovare en-fanfaire la sfarsitul actualului sezon, singura intrebare care in acest moment se mai pune, fiind locul ocupat de aceasta in clasament la sfarsitul sezonului, deoarece Cagliari, a doua clasata in ierarhie, este la doar un punct in spatele celor de la Crotone.

Echipa probabila Crotone (3-4-3) : Cordaz – Ferrari, Claiton, Garcia Tena – Martella, Salzano, Paro, Balasa – Palladino, Budimir, Ricci.

Crotone din cate se pare suferea de un complex in fata Bresciei, pe langa faptul ca nu a reusit sa o invinga in turul campionatului, duelul incheiindu-se la egalitate 1-1, oaspetii de astazi au pierdut 5 din cele 7 vizite efectuate pe Mario Rigamonti. Doar o singura data a castigat Crotone la Brecia, 2-1 in 2013, o singura disputa incheiindu-se la egalitate, 2-2 in 2006.

Mizeaza acum pe favoritii tai din Serie B, ai bonus pana la 300 ron, partida la live-video, cote excelente!

Fara doar si poate echipa sub presine si cu nevoie mai mare de puncte va fi Brescia, aceasta fiind obligata sa castige toate cele 3 puncte puse in joc, altfel va risca sa piarda pozitia din clasament inca din aceasta etapa. De partea cealalta, Crotone nu ar spune nu si unui rezultat de egalitate, insa cu siguranta nu va merge la Brescia pentru a scoate un 0-0 chinuit, astfel ca, pariul ambele echipe marcheaza sa fie unul castigator, are toate sansele de reusita.

Ponturi si pariuri Brescia vs Crotone

Ambele echipe marcheaza @ Cota 1.86 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

DE INCERCAT : Brescia sa castige @ Cota 2.45 – la NetBet ( BONUS 300 RON – EXCLUSIV pentru membrii comunitatii SUPERPONT )

Cea mai buna optiune CASHOUT o gasesti doar la aceasta casa de pariuri – Ai si BONUS DE BUN VENIT in valoare de 175 RON doar prin SUPERPONT

Leave a Reply