Ponturi pariuri fotbal – Brazilia vs Uruguay

Ponturi pariuri fotbal – Brazilia vs Uruguay

După un Chile vs Argentina azi avem ziua marei întoarceri. Este revenirea lui Luis Suárez care va fi din nou în tricoul Celeste după doi ani de purgatoriu. Momentul este perfect. Uruguay, locul doi în preliminarii joacă pe terenul Braziliei, ocupanta locului trei. Ponturi pariuri fotbal – Brazilia vs UruguayÎn tabăra gazdelor continuă discuțiile legat de alegerile antrenorului Carlos Dunga, dar la Seleção este în revenire de formă și în cazul unui succes poate trece pe locul doi în clasament. Avem un meci mare, un clasico al continentului american care se anunță echilibrat chiar dacă statisticile nu susțin la Celeste. Uruguayul nu a mai învins Brazilia din 2001 și nu s-a mai impus pe pământ brazilian de la un amical jucat în 1992. Nu există favorite de data aceasta, iar los Charruas vor căuta să își neutralizeze adversarul. Să trecem acum la treaba: Ponturi pariuri fotbal – Brazilia vs Uruguay, preliminariile Campionatului Mondial 2018, zona CONMBEBOL, etapa cu numărul 5, 25-26 martie 2016, avancronică și pronosticuri.

Mizeaza aici pe favorita ta in Brazilia vs Uruguay, ai meciul la live-tv si 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunitatii Superpont!

Ponturi pariuri fotbal – Brazilia vs UruguayBrazilia are 7 puncte în clasament, pe care le-a obținut în ultimele 3 etape. Primul meci a însemnat un eșec clar, 0 la 2 cu Chile pe Estadio Nacional din Santiago. Brazilienii au trecut ulterior cu 3 la 1 de Venezuela 3-1, au remizat 1-1 cu Argentina și au câștigat cu Peru, 3 la 0.

El “Scratch” va menține sistemul cu 3 mijlocași solizi și 3 oameni în ofensivă – Neymar, Douglas Costa și Willian. David Luiz îi va lua locul în defensivă lui Gil fata de ultimul joc și este clar că Dunga nu va schimba un sistem care funcționează chiar dacă publicul nu este încântat. Thiago Silva și Lucas Moura nu au fost chemati la lot nici pentru acest meci la fel ca și Kaka, Marcelo, Ramires sau Firmino. Fac parte din lot golgeterul Benficăi, Jonas, portarul Valenciei, Diego Alves, Marquinhos, Alex Sandro, Oscar, Coutinho și Hulk. Practic aici v-am enumerat rezervele Braziliei…

Uruguay are 9 puncte din 3 victorii – echipa a apierdut la Quito cu Ecuador, scor 1 la 2. Bolivia, Chile și Columbia au fost “victimele” de până acum. Óscar Tabárez are probleme serioase în defensivă unde nu va putea miza pe cel mai bun cuplu de centrali din lume la ora actuală. Alături de Diego Godin și Gimenez sunt indisponibili și Martin Caceres, Maxi Pereira și Mathías Corujo. Mauricio Victorino va face cuplu cu Sebastián Coates în defensiva Celeste. El Maestro îl va repune pe el Pistolero alături de Cavani și va încerca să surprindă prin titularizarea lui Diego Laxalt. Practic putem vedea în linia mediană cuplul Alvaro Gonzalez & Diego Laxalt sau Matias Vecino & Cristian Rodriguez.

Ponturi pariuri fotbal – Brazilia vs Uruguay

Ponturi pariuri fotbal – Brazilia vs UruguayColegi în ofensiva Barcelonei, Luis Suarez și Neymar au găsit o “miză” suplimentară pentru meciul de azi. Au pus pariu pe “una hamburguesa”, un hamburger, pe care îl va plăti cel care va pierde partida.

Neymar a avut probleme musculare înainte de antrenamentul de miercuri, dar după o vizită la spitalul din Teresópolis a revenit și s-a pregătit fără probleme alături de colegi.

 

Ultimele cinci întâlniri directe:

Ponturi pariuri fotbal – Brazilia vs Uruguay

Ponturi pariuri fotbal – Brazilia vs Uruguay

Meci nul, X solist, cota 3.80 la Sportingbet care va oferă 250 RON pariu fără risc la înregistrare, exclusiv pentru membrii comunității Superpont.

Ambele marcheaza, cota 1.95 la NetBet care va oferă bonus special de 300 RON doar prin Superpont.

Gol marcat Uruguay, cota 1.70 la Unibet care va oferă primul pariu fără risc până la 150 RON.

 

Leave a Reply